Bate Goiko 0 #1 Публикувано 10 Април, 2010 Здравейте, имам Хонда Акорд 1.8 бензин, 2001 г. Днес имам следния проблем. Както си карах ми светна лампата на ABS, след това ми отказаха и уредите по таблото. След като я паркирах изгасих двигателя. Всички следващи опити обаче да запаля автомобила отново се оказаха безуспешни. Някой предполага ли на какво може да се дължи това? Спирачната течност си беше наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonchev 0 #2 Отговорено 10 Април, 2010 На първо място прегледай ВСИЧКИ бушони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 11 Април, 2010 (Редактирано) Дай малко повече инфо. Какво означава "не пали"? Върти и не пали, или изобщо не може да звърти? Светва ли таблото като дадеш на контакт? Чуваш ли релето? Помпата чува ли се? Редактирано 11 Април, 2010 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miro772 0 #4 Отговорено 11 Април, 2010 опитай и с клемореда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове