Jump to content
maori1505

Въпросче центровката на вала на разхода на колата

Recommended Posts

Здравейте!Имам едно питане:влияе ли центровката на вала на разхода на колата?D13b2.Няма да пиша какво съм правил за да не влиая на отговорите,но според мен има разлика.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да гори много и да не върви изобщо !!! . със заводски вал-заводска центровка/зацепване, ако това имаш предвид под центровка/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен пък, колегата си е играл с предварението...от там също може да има разлика в разхода. Както ти каза pitbuls на заводска кола - заводски настройки !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си колата беше сложена на предварение но не вървеше повече(даже според мен по малко и се караше по трудно,в смисъл при ниски обороти и при тръгване лашка, придръпва)беше сложена от един майстор"по слух и на око",но мисля че не беше по добре и затова си я направих заводско пак.Още не съм я засекъл но ще пиша ако има разлика в разхода.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, добре си направил. Тия майстори дето не са виждали Хонда са ясни...пък и вместо стробоскоп използват око и ухо да настройват предварение...м/у другото погледни си и свещите за всеки случай. Ако те съмняват, едни нови NGK или Denso и си гледаш кефа :)Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип дават малко повече предверение майсторите като си на газ ама не вярвам да ти предърпва от тва виж си свещите или няма кво да ги гледаш направо ги сменяй и тогава кажи как е

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...