Jump to content
baljy

свирене от хидравликата

Recommended Posts

Здравейте колеги, преди известно време започна едно свирене при пълен десен волан погледнах нивото на течността беше малко под минимума, купих си масло долях и реших че проблема е решен но не свиренето си остана минах стотина километра след което на един светофар я въртях и в двете посоки до пълен и нямаше проблем след като я спрях пред нас като навих волана за да се паркирам пак същото звука е нещо средно между свирене и скърцане идва от към дясната част на коша ако имате идеи давайте благодаря предварително и безаварийно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено когато има теч някъде по системата се появява свирене от хидравликата!Огледай хубаво рейката и маркучите на помпата!

Редактирано от jorko82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено когато има теч някъде по системата се появява свирене от хидравликата!Огледай хубаво рейката и маркучите на помапата!

пропуснах да кажа че нивото не се променя тоест няма течове и всичко си изглежда наред по системата огледах я а дали не трябва да се обезвъздуши или нещо подобно защото това не съм го правил просто долях течност и чаках да се оправи Редактирано от baljy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да не е обезвъдушена.Отвори капачката на казанчето и завърти два три пъти до пълен ляв или десен и после ако необходимо долей!

Редактирано от jorko82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да не е обезвъдушена.Отвори капачката на казанчето и завърти два три пъти до пълен ляв или десен и после ако необходимо долей!

ахам мерси колега предположих аз че няма да стане само с доливане но мързела е голяма работа хахаха дано да стане така ще пиша като имам резултат от теста Редактирано от baljy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май се оправи повъртях я малко на място без капачка и сега няма скърцане и свирене и други такива нежелани звуци довечера като си тръгна от работа ще видим дали ще прави проблеми и ако има нещо ще пиша благодаря на всички за помощта успешен ден и безаварийно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем. Реши се с смяна на маслото и обтягане на ремъка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нищо не се е оправило още си свири карам я втори ден без капачка и неще да се обезвъздуши и това си е давайте идеи че много ме дразни това мерси предварително

Редактирано от baljy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Ходи да ти сменат маслото...Ако не се реши от това проблема-помпата си пее последния марш ;) .Търси произволен сервиз за масла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...