bobby@ 0 #1 Публикувано 7 Април, 2010 Здравейте, карам хонда акорд ES 2.3 и последно време ми издуха генерацията про главата. Та въпроса ми е каде мога да намеря 2- ра ръка или нова на прилична цена, склонен съм да я дам и за заваряване, но ми казаха, че няма да могат да я заварят качесвено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #2 Отговорено 7 Април, 2010 Братле за да може въобще някой да ти помогне достатъчно добре попълни си инфото в профила, че да се знае от къде си. Намери си номера на двигателя, примерно F23А1 (само гадая вероятно е той). До колкото разбирам става дума за изпусквателния колектор (изглежда горе долу така ЦЪК)?Препоръчшам ти и отдела "Продава части / аксесоари" но преди това събери информацията, че да няма недоразбрали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobby@ 0 #3 Отговорено 11 Април, 2010 да това е имате ли представа от каде мога да си намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 12 Април, 2010 ebay Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobby@ 0 #5 Отговорено 14 Април, 2010 Лошото е, че има много различни видове. Аз намерих вече 2 ама са различни от моята така, че вероятноста да сгреша и в ибей е голяма а и там не намерих за моя мдел. Мерси много но продължавам да търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове