hr.mihalchev 0 #1 Публикувано 5 Април, 2010 (Редактирано) ще ми каже ли някой къде мога да си купя филтър за скоростна кутия за accord 99g. Редактирано 5 Април, 2010 от hr.mihalchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hr.mihalchev 0 #2 Отговорено 7 Април, 2010 (Редактирано) ще ми каже ли някой къде мога да си купя филтър за автоматична скоростна кутия за accord 99g.1.8 136 кс.никой ли не знае Редактирано 7 Април, 2010 от hr.mihalchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 7 Април, 2010 От Хонда Представител само.......а за какво ти е? (не е консуматив). Само при ремонт и разглобяване на кутията се ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hr.mihalchev 0 #4 Отговорено 7 Април, 2010 четох в форума че при смяна на маслото се сменя и филтъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 7 Април, 2010 (Редактирано) В този форум вече може да прочетеш какви ли не глупости.Както Омбре ти е казал този филтър не е консуматив и не се сменя при смяна на маслото.И за да нямаш и други изненади:маслото в кутията ти е ATF-Z1,само оригинално от представителството,и побира точно 2.4л.п.п:Дано сме били полезни Редактирано 7 Април, 2010 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hr.mihalchev 0 #6 Отговорено 8 Април, 2010 благодаря спестихте ми много разправии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове