Araba 4 #1 Публикувано 5 Април, 2010 Здравейте колеги,искам да попитам за няколко неща.карам акорд1,8 97г. предстои ми втора смяна на масло от както купих колата преди 8 мес. искам да попитам сега трябва ли да сменям и свещите,чул съм че на 20 000 трябва и те да се сменят.Следващия въпрос ми е трябва ли сега да се видят и клапаните,защото колата е с газов инжекцион и съм чел, че клапаните затягали или нещо подобно.до сега нямам проблеми,но се притеснявам един ден да не съжалявам,че карам на газ.чул съм и за слагане на някаква допълнителна система за мазане на газовия инжекцион. разчитам на вашето компетентно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 5 Април, 2010 Ако си минал 20 000 км на газ, трябва да правиш реглаж на клапаните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Araba 4 #3 Отговорено 10 Април, 2010 незнам колега дали ако се постави такава допълнителна смазочна система,дали няма да спаси положението. толкова ли много газта влияе на този модел,незнам. и ако клапаните са за реглаж по какво се разбира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове