z1atko 7 #1 Публикувано 3 Април, 2010 Колеги проблема е от скоро колата мина през рацете на много майстори и сега след като е обслужена забелязах че харче много слагъм 10 лева и минавам 30км първо си викъм то нормално градско ама вчера си направих замерване и бях я напълних до горе след като минах 100км. пак до горе взе ми 18литра много се стреснах каръм с гуми 195/50/15 и да кажем че имам тунинг малко и шумо изолация колко да е по тежка колата?Сега не знам как да процедирам Колата е с мотор Д15Б2 1,5 16вентила 90 кончета..Когато запаля ми мирише яко на бензин всейно не може да го изгори.Някой зблъсквал ли се е с тоя пробле,и как да процедирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 3 Април, 2010 какво си и сменял/обслужвал/на колата? прегледай си ландсондата/кабелите/ как са. дава ли ти грешки някви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #3 Отговорено 3 Април, 2010 Погледни си свещите като за начало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #4 Отговорено 3 Април, 2010 Какво са и правили многото майстори, през чиито ръце е минала? Ако в обслужването влизат гумички на клапани, препасване, шлайф на глава и т.н., е възможно майстора който се е занимавал с главата да не ти е отрегулирал клапаните както трябва. Ако са прекалено натегнати се получава някъв такъв ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #5 Отговорено 3 Април, 2010 Ламбда сонда? Чека свети ли ти?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #6 Отговорено 4 Април, 2010 да свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #7 Отговорено 4 Април, 2010 Ами кажи кода на грешката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #8 Отговорено 5 Април, 2010 Проблема е че не е ясно но ми се струва че е 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #9 Отговорено 5 Април, 2010 Започни от маркучите и съединенията , щом ти мирише на бензин ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #10 Отговорено 5 Април, 2010 мап-а дали ти е добре и там където трябва да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #11 Отговорено 5 Април, 2010 Мини един Елкон ако не си минал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
flok 1 #12 Отговорено 30 Май, 2010 пич пиши ми каде ти е бил проблема че маи и аз имам съштия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове