Guest manniakk #1 Публикувано 7 Февруари, 2006 Имам хонда сивик 3 вр. 1997г. Фаровете са от някаква пластмаса. Явно някое камъче е ударило фара и е наранило защитното фолио на фара. И от тогава като отида на пароструйка се люпи по малко от него и вече не прилича на нищо. Някои знае ли къде могат да му направят ново покритие ако може изобщо и колко ще струва. Нов фар в хонда струва 350 лв. Ако знаете горе долу колко върви един втора, макар че предпочитам да си ми оправят моя. Пластмасата е здрава, само гадното покритие не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #2 Отговорено 7 Февруари, 2006 питай Драгича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #3 Отговорено 7 Февруари, 2006 При мене вече се е олющило почти наполовина и по двата фара, чакам го да падне съвсем, и после ще прилагам метода с мазането с паста за зъби и вълнен парцал, който ми бяха казали пак тук във форума http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=4167А не може ли да се намери само предната част на фара или трябва да го вземаш цял? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 7 Февруари, 2006 Имам хонда сивик 3 вр. 1997г. Фаровете са от някаква пластмаса. Явно някое камъче е ударило фара и е наранило защитното фолио на фара. И от тогава като отида на пароструйка се люпи по малко от него и вече не прилича на нищо. Някои знае ли къде могат да му направят ново покритие ако може изобщо и колко ще струва. Нов фар в хонда струва 350 лв. Ако знаете горе долу колко върви един втора, макар че предпочитам да си ми оправят моя. Пластмасата е здрава, само гадното покритие не е <{POST_SNAPBACK}> Някой бе6е пуснал подобна тема на скоро за някво полиране,но до колко става 4итаво немам идея.ина4е фарове имам ако 6е купува6 пи6и-120 лв!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 7 Февруари, 2006 абе и аз питах не може ли само пластмасата отпред но ми казаха че била с задната част залепена и някви глупости и ми казаха 350 лв. Dragi4 120 лв е добре ако тръгна да си купувам, но имаш ли идея дали като го зема целия мога да си сменя само стъклото защото моите рефлектори и модула за движение са си перфектни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 7 Февруари, 2006 Не виждам смисъл да ти дам фар и ти да сменя6 стъклото,сигура моя фар е поне толкова добър колкото твоя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове