MachineMan 1 #1 Публикувано 31 Март, 2010 Здравейте,Някой дали знае свястно майсторче по Видин? Ако прави и диагностика ще е най-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M0nS73rMaN 0 #2 Отговорено 17 Май, 2010 Здравей, колега за свестен маистор и аз тарся защото бера ядове с моя акорд. Относно диагностика преди да се качиш на надлеза които води до Шел на крастовището завиваш на дясно. Там има 2 сервиза и в единия правят диагностика. Колко са кадърни нямам си и на идея. Друго място, на което ако не се лъжа правят диагностика е под същия надлез в гаражите зареждат климатици и има един сервиз. Не съм много сигурен правят ли диагностика но си заслужава да се провери защото ако правят ще да са по-кадърни от другите за които ти казах. Надявам се да съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XauMaHaTa 0 #3 Отговорено 10 Юни, 2010 Пишете ЛС на KRASSI-HONDA. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #4 Отговорено 10 Юни, 2010 кои е този краси хонда ........ какъв е проблема................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #5 Отговорено 11 Юни, 2010 кои е този краси хонда ........ какъв е проблема...................Ми те проблемите бяха преди 2 месеца, като купих хондето, и вече ги няма, ама ще знам към кой да се обръщам следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sapundzhiev 0 #6 Отговорено 17 Декември, 2018 Някой знае ли добър автомонтьор във Видин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #7 Отговорено 20 Декември, 2018 На 17.12.2018 г. at 17:51, Sapundzhiev написа: Някой знае ли добър автомонтьор във Видин. Знам, че в северозапада е трудна работа, но подпитах един познат. Момчето е мераклия и ги чува нещата като цяло Та, препоръката е : "при камилата до окс". Друго не мога да кажа, дано съм бил полезен. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #8 Отговорено 23 Декември, 2018 На 17.12.2018 г. at 17:51, Sapundzhiev написа: Някой знае ли добър автомонтьор във Видин. https://www.facebook.com/ivan.vanov.1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове