ZuNinjaz 2 #1 Публикувано 30 Март, 2010 Каква ще е разликата в поведението ако се смени съединителя с този. Колата си е сток. Не знам дали от съединителя или от нещо друго - при смяна от първа предавка на 2-ра почри никога немога да го докарам плавно, придърпва и на 1-ва при потегляне понякога тресе. Та общо взето е това, заслужава ли се да се смени съединителя с горепосочения или е по-добре да се сложи обикновен и да не се сменя маховика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 30 Март, 2010 олекотен маховик на стоковица и евридейка ..... ама нищо не ти пречи да си го продадеш отделно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZuNinjaz 2 #3 Отговорено 30 Март, 2010 Не те разбрах какво имаш в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 30 Март, 2010 ами ако искаш да си сменяш съединителя лошо няма. ама няма смисъл да слагаш този маховик. офертата е добра и просто може да си избиеш някой лев от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #5 Отговорено 30 Март, 2010 със същата кола съм, и на мен ми притриса понякога при потегляне но съвсем леко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове