Dragi4 1506 #1 Публикувано 30 Март, 2010 Някой знае ли къде се продава,условието е да не е на пръчки а тип шина.Няма значение в кой град Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 31 Март, 2010 http://www.astoilov96.com/bg/files.php Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 12 Април, 2010 потвърждавам на Коко мнението, но имат леки отклонения в характеристиките на материалите ( вероятно не винаги ) ако искаш да си убеден какво ще си слагаш на колата, по-добре го прати за анализ първо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #4 Отговорено 12 Април, 2010 (Редактирано) Колега ,пиши на лично какво точно ти трябва.В ангел стоилов има голямо разнообразие по -принци ама точно шините от Дурал са кът.Ако имаш специфични изисквания (състав , твърдост)не е там мястото, иначе са фирмата с най-голямо разнообразие.Вобще в момента в БГ конструктивни размери шина от Дурал шанса да намериш на склад , клони към 0.Ние си ги внасяме директно от Австрия, ама трябва да е поне 500 кг.Има обаче вариант да си купиш на плоча и да си го отрежеш на необходимите размери.А.Стоилов извършват тази услуга.Можеш да пробваш и в Мастер стийл - Пловдив.Успех Редактирано 12 Април, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #5 Отговорено 13 Април, 2010 А.Стоилов режат заготовки с всякакви размери на циркуляр от ламарина, само трябва да си избереш подходящ "алумин". Най добре им пращай факс щото е-майла им е чужд и преминава през 100 човека докато стигне до склада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 13 Април, 2010 потвърждавам на Коко мнението, но имат леки отклонения в характеристиките на материалите ( вероятно не винаги ) ако искаш да си убеден какво ще си слагаш на колата, по-добре го прати за анализ първо Не съм наясно с тези характеристики Дистанционни планки за спирачни апарати към шенкел ще правя.Предният път използвах първата шина която ми попадна и до днес е безпроблемно.Благодаря на колегите,когато имам точните размери които ми трябват ще ви пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #7 Отговорено 26 Май, 2010 Какво стана Драго,че и аз се интересувам ... колко е разликата в килограмите ,ако е от стомана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 26 Май, 2010 Doggy-то ме заведе при негов стругар,който се оказа че редовно работи с дурал....спомена за 3-4 пъти по лек от стоманата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #9 Отговорено 26 Май, 2010 да дурала е много чист и много добре обработен алумин и е доста лек и не се окислява толкова лесно !!! доста втулки за джанти и фланци съм правил от дурал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове