Jump to content
K1r1L

имам странен проблем ?

Recommended Posts

не ми бачкат 4-рите стъкла ( предпазителите са здрави !)шибидаха същата работа небачка всички предпазители здрави (В купето и под мотора)всичко друго работи огледала ... фарове ... всичкокъде е според вас е проблема (колата беше при бояджия и като ми я върнаха не небачкаха тези неща.... и все още небачкат?)(казаха че нищо не са пипали)някакви идеи ?

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проверих бушоните(по сехемата от мануалс)..изкарани БУкси ??????????примерно кои ???? и каде са ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако са сваляли корите може да не са закачили буксите на самите врати.....боядисвана ли е и от вътре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

буксата на шофиорската врата...............там е модула за управление на ел стъклата..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да ти кажа.. като нищо са разкачили нещо, което не са пипали.

И на мен уж не ми бяха пипали нищо, но нито ел-огледалото работеше, нито ел-стъклото, нито говорителя, нито централното... огледай за разкачени букси както писа колегата... Ако мога да ударя едно рамо звънни.. Кой ги знае какво са пипали...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не е пипана(шоф. врата) , както казах и шибидаха не бачка - не само стъклатапламка до петък ако неуспея:lol: ще те:) извикам да помагаш няма как... без джамове (вътре мирише на боя... ще се удоша) (даже не я карам..)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...