K1r1L 860 #1 Публикувано 30 Март, 2010 (Редактирано) не ми бачкат 4-рите стъкла ( предпазителите са здрави !)шибидаха същата работа небачка всички предпазители здрави (В купето и под мотора)всичко друго работи огледала ... фарове ... всичкокъде е според вас е проблема (колата беше при бояджия и като ми я върнаха не небачкаха тези неща.... и все още небачкат?)(казаха че нищо не са пипали)някакви идеи ? Редактирано 30 Март, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #2 Отговорено 30 Март, 2010 разменени бушони или изкарани букси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 30 Март, 2010 проверих бушоните(по сехемата от мануалс)..изкарани БУкси ??????????примерно кои ???? и каде са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoian stoianov 24 #4 Отговорено 30 Март, 2010 ако са сваляли корите може да не са закачили буксите на самите врати.....боядисвана ли е и от вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #5 Отговорено 30 Март, 2010 буксата на шофиорската врата...............там е модула за управление на ел стъклата.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 30 Март, 2010 Какво да ти кажа.. като нищо са разкачили нещо, което не са пипали. И на мен уж не ми бяха пипали нищо, но нито ел-огледалото работеше, нито ел-стъклото, нито говорителя, нито централното... огледай за разкачени букси както писа колегата... Ако мога да ударя едно рамо звънни.. Кой ги знае какво са пипали... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 30 Март, 2010 (Редактирано) не е пипана(шоф. врата) , както казах и шибидаха не бачка - не само стъклатапламка до петък ако неуспея ще те извикам да помагаш няма как... без джамове (вътре мирише на боя... ще се удоша) (даже не я карам..) Редактирано 30 Март, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове