tiankata 7 #1 Публикувано 30 Март, 2010 Днес ми блъснаха колата пред къщи. Щетите са минимални, само счупен преден ляв мигач и рефлектора. Знаетели какви пари струва мигач за сивик 93-та година седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 30 Март, 2010 Нов, на някакъв алтернативен производител - между 15 и 20 лева. Нов от представителство на Хонда - там ще е доста... По-добре си вземи употребяван и оригинален за твоя модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 30 Март, 2010 Аз като си вземах, най-скъпия беше 21, така че колегата ти е казал точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #4 Отговорено 31 Март, 2010 (Редактирано) Благодаря за информацията, сега знам на какви цени да се спирам. За нов оригинален вероятно ще е повече кинти.п.п. темата може да се изтрие! Редактирано 31 Март, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове