1van 0 #1 Публикувано 27 Март, 2010 Здравейте колеги!Тука от няколко дни нещо ми се прецака колата.От време на време като вдигна по-големи обороти и ми светва оранжевата лампа на таблото,която е за компютъра мисля!При диагностика дава ,че има проблем с турбото:"Превишено налягане на турбото".Та въпросът ми е дали на някой му се е случвало,как го е отремонтирал и какво може да е? Блогадаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 27 Март, 2010 РАзгледай ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 27 Март, 2010 Actuator-a на турбото може да е единият вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #4 Отговорено 28 Март, 2010 мерси за инфото!значи и да се смени турбото както единия колега е направил,пак след време ще се появи този проблем.Както каза един друг колега ,сигурно са се зацапали лопатките и ако се изчистят би трябвало да се оправи.аз поне така разбрах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 28 Март, 2010 Както казва Ombre в темата която Player101 ти е дал, турбото ти си бачка добре. Да не се подлъжеш и да тръгнеш да сменяваш турбина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 28 Март, 2010 Пич, отиди на диагностика и ги накарай да ти запишат кодовете.Постни ги тук да ги коментираме и тогава вземай кардинални решения.Не бъди сигурен, че имаш точно същия проблем като на колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #7 Отговорено 28 Март, 2010 Ами тя сестра ми я кара колата и тя е ходила на диагностика,само че не в България,а в Германия.И там са и казали,че турбото си е за смяна и е 4000 евро.Но незнам дали са и дали кодовете ,които е показала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове