Jump to content

Recommended Posts

Това е раздела за "Информация, мнения, препоръки" и искам една информация.Ника, с вкойто участвам във форума от 3 години (Zmeio) e баннат от почти седмица. Без обяснение, без явна причина, баннат съм за 2 седмици. Пиша на кирилица, на по правилен български от повече посетители, не съм бил груб и не обиждам, старая се да не изказвам безмислени мнения, помагам когато мога. Това както и да е, баннаха ме във важен за мен момент, в който ми трябваше спешна информация за новата Хонда която купих. Дори мисля че разбрах защо е наказанието, не съм сигурен, но дори нямаше да споря за него, макар че срока е дълъг. Най-неприятното е, че след като писах 2 писма на имейла който е даден за тази информация, нищо не последва. Бана е за 2 седмици, за което предполагам сигурно съм направил нещо равносилно на хакерско сриване на форума.. Не ми се регистрираше нов акаунт, ама явно се налага, защото никой не ми посочи причина. Гледам някакви теми във форума против модераторите и администраотрите, и те сгрешили и те нещо не са ок, ама хората викат - модератора и той бил човек, и той греши - посочете му грешката вместо да го псувате веднага. Е, пичове, незнам дали това е единственото място в което можете да сте някакъв вид интернет тигри, дано не се окаже така. Щото и юзера и той е човек, и той греши - посочете му грешката, вместо да го банвате веднага и без обяснение по севернокорейски маниер. Ще чакам да пишете. Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си баннат колега, просто търпиш наказание, погледни си скалата за Уорн, там можеш да видиш за кои постове си наказан и кое правило си нарушил 3 пъти под ред.До края на наказанието остават около 3 дни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 2ри април не остават 3 дни. (The error returned was:Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on Apr 2 2010, 05:53 PM.)Освен това, акаунта ми е яко съспендед, не мога да си видя уорн левъл, или каквото и да било от профила. Дори да е от това, явно модераторите трябва да си видят настройките. Надали съм пуснал повече от 10 мнения за 2 дни, което ми се струва нормално като си вземеш нова кола, и искаш да узнаеш 100тина важни неща за нея, защото по някаква причина имаш проблеми с автомобила. Ако исках да трупам мнения, нямаше да имам средно по 1 на месец за предишните 3 години.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали бях достатъчно ясен. Като се логна с онзи акаунт, всеки опит за действие ме логофва. Т.е. не мога да видя нищо от профила ми.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно си прав, както ти го показва, така е. Грешно сметнах часовете. Причината си остава същата обаче, а в случая се вижда вече, че имаш и 2 акаунта, което е забранено отново в правилата! Считам темата за приключена, за повече въпроси не касаещи форума на лични.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...