nsr500 0 #1 Публикувано 25 Март, 2010 Интересува ме при поставяне на турбо към кой може да се обърна и на каква цена определено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 25 Март, 2010 1net /виж го в листа с потребителите/ се справя идеално с всякакви такива работи. Ако има хонда, която да върви във форума - той я е пипал. Виж свържи се с него и успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 25 Март, 2010 1net /виж го в листа с потребителите/ се справя идеално с всякакви такива работи. Ако има хонда, която да върви във форума - той я е пипал. Виж свържи се с него и успех!+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 25 Март, 2010 Аз, ама поясни какво е еку-то че не всички ги владея.за справяне, се справям, но много неща не зависят от мен. Пиши едно лично с подробности или ми звънни0898 614241 - Емо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове