Jump to content
chirenski

Кормилна рейка

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам няколко въпроса относно кормилна рейка , става въпрос за сивик 4г д16а6 с хидравлична рейка, от известно време волана ми почна да затяга докато от няколко дена едва го въртя с две ръце. Ремъка на помпата е опънат достатъчно, когато волана затегне не ми се променят оборотите дори и малко, при пълен ляв нещо изчатква, и след това 2-3 оборота на дясно се върти лесно и после пак затяга. Вдигнах колата във въздоха и докато въртя колелата пак се усеща това затягане. Някой да има някаква идея от какво може да е в смисал преди да сменя рейка, ми се иска да изключа всички възможности. Инересува ме от CRX, или от 5г сивик дали са същите рейките, и случайно някой да знае какво точно предстъвлява това прословуто рециклиране, което струва 160-200лв ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли някой който да се е сблъсквал с този проблем ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МОИТА ТЕчЕ от дупка. в казанлак ги правят в едно предприятие но само хидравлични .. взимат 160-180 лв. за труд но стават убиец и ти дават 6 месеца гаранция. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема при мен е,че не тече а затяга и се чудя дали проблема е в рейката или нещо друго ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в ръководството за експлоатация пише подробно какви симптоми на какъв проблем би трябвало да отговарят..снощи рових подробно, защото моята пък се разтече жестоко последните две седмици и за да не прецакам помпата, защото не мога да смогна да доливам, направо откачих ремъка и не е човешко..хем не съм хилава уж, представлява ми огромно усилие да я карам :) аз също се колебая между втора ръка и рециклиране..много хора казват че теквали супер бързо след това и не е добър вариант да се поправя, но тук в София ги правят на доста места, като на едно от тях ми дават 1 година гаранция и мисля че това е по-добрия вариант, тъй като цените са горе долу едни и същи, а тази която ще взема втора ръка не се знае каква ще излезе..За Казанлък съм чувала от един колега и той каза че ги правели добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема го реших като сложих механична рейка от CRX EF8, да обобщя рейките на crx 2г и civic 4г са еднакви както при Б така и при Д сериите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...