Mailo13 0 #1 Публикувано 22 Март, 2010 Здравейте!Имам завишен разход на гориво на мойта хонда(HR-V 124к.с. V-tec 03год.)в сервиза ми казаха,че е ламбда сонда,което звучи правдоподобно.Но също така ми казаха,само оригинална на Хонда би свършила работа.От "Карада"Варна ми обявиха цена от 551лв. и три седмици доставка.Бях потресен!Един път от цената и втори път от срока.Та аз ще изхарча още 300лв.грешни пари в гориво за тези три седмици.Ще съм много балгодарен ако някой има мнение или решение по проблема.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoyanov.bs 0 #2 Отговорено 22 Март, 2010 Колега, ако ще я сменяш сондата то по-добре си я купи от нета. Например тази е на по-приемлива цена и ще дойде за около седмица.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mailo13 0 #3 Отговорено 22 Март, 2010 Благодаря,Стоянов!Май наистина така ще направя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
newborn 0 #4 Отговорено 22 Март, 2010 ...колега, и аз имах такъв проблем, приятел ми донесе сондата от щатите там е 140 $. не се връзвай на продавачи които гледат с колко жици е и с какъв цвят са..., поръчай по номер... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mailo13 0 #5 Отговорено 22 Март, 2010 Нямам намерение да правя глупости!Но немога да се примеря с тройните цени на представителите.140$ с САЩ 55& в Англия,550 лв.в България!????????????????!?!??!?!? Ще поръчам по рама ,но не и на цената на Карада!Иначе благодаря за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове