Maho 6 #1 Публикувано 21 Март, 2010 Вижте докато си цъках на какво попаднах http://www.banpei.net/blog/for-sale-really...4th-gen-13-luxe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 21 Март, 2010 апък аз псувам птичките на дървото под което паркирам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #3 Отговорено 24 Март, 2010 Ебаси мамата... тия гъсеници определено имат добър вкус за коли! Ама пък ми е интересно как изглежда Сивикът отвътре след това нашествие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 24 Март, 2010 Брррр, в първия момент помислих че това са паяци Ама аз и така да ми я подарят пак няма да я взема не се знае някоя от тия гадинки къде се е свряла! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #5 Отговорено 24 Март, 2010 колега ако си навит да ми направиш такъв подарък,я вземам веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #6 Отговорено 24 Март, 2010 PhotoShop и фалшива обява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #7 Отговорено 24 Март, 2010 монтаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #8 Отговорено 26 Март, 2010 Това не е обява.Аз го видях в един руски саит преди около месец имаше и други снимки на други коли даже имаше и колело.Ама си е гадничко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #9 Отговорено 27 Март, 2010 (Редактирано) фотошоп, доста нереално изглежда. Редактирано 27 Март, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #10 Отговорено 27 Март, 2010 Ама все едно 4chan гледам, не е фотошоп разбира се. Има си такива гадинки и за някои места по земята даже това е характерно, има такъв сезон и доста често се случва хората да си намерят къщи, огради, коли, колела и какво ли не увито в паяжинки и вътре да има гасеници. Да не говорим че това се е случвало и с паяци, което си е направо ужасно :X по Discovery цял филм имаше затова, как един град е бил "нападнат" от паяците, които заради ненормално топлия климат за сезона са се размножавали по много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове