Draik 18 #1 Публикувано 20 Март, 2010 Честит Рожден Ден на всички които остаряха с още една годинка на днешната дата.Най-вече на Дидо "DNL" жив и здрав, нека тази година е последна на пожелания и първа на сбъднати желания Нека и аз да се реванширам, ще ти дам 1 сек. преднина на рекса да дръпнеш, че поне с малко да паднеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #2 Отговорено 20 Март, 2010 наздраве Рексоман Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 21 Март, 2010 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 21 Март, 2010 ЧРД и от мене !Жив и здрав, Дидо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #5 Отговорено 21 Март, 2010 (Редактирано) Благодаря, приятели за пожеланията! А на Мистър Дрейк, който каза: "......ще ти дам 1 сек. преднина на рекса да дръпнеш, че поне с малко да паднеш..." Толкова отдавна не съм те засичал по улиците, че бях решил че вече си продал "ди олд инглиш лейди" и съответно вече мога да спя спокойно, но уви - ти пак наруши съня ми ! Наздраве на всички от мен и утре се оглеждайте - първа пролет е - да не я пропуснете Редактирано 21 Март, 2010 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #6 Отговорено 21 Март, 2010 Ееййййй...да си жив и здрав! И не се връзвай на Дрейка...да пазиш Рексито,че не ми останаха вече... НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 22 Март, 2010 Нищо не разбрах от тоз рожден ден .. ма да си жив и здрав да та .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #8 Отговорено 22 Март, 2010 Нищо не разбрах от тоз рожден ден .. ма да си жив и здрав да та .... Съседе, снощи ти домъкнах патрончето пълно с онова дето го обичаш, ама ти ма само на думи !! Както и да е...пазя ти го в шкафа. Още веднъж благодаря за пожеланията и Честита Първа Пролет Лично аз отивам да продухам маторя към Бачково. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове