Jump to content
ИЗРОДъ

Нов член на клуба ви

Recommended Posts

Казвам се Иво и съм от София.Все още нямам кола , но се влюбих в хонда прелюд 5то поколение. Карах 1 път една таква на един мой приятел и се влюбих в тази кола. Искам да ви помоля ако знаете сайтове кадето има за Хонда прелюд фарове,стопове, предна задна броня , прагове , или просто добавки на оргиналните брони за да стане по ниска и красива. Да ми кажете като подръжка как е.Здрава ли е? Сега карам БМВ 1999г Е46 дали са по-скъпи частите за хондата от на БМВ или по-евтини ? Да се надявам до края на годината да намеря читава Хонда прелюд 2,2 Vtec с климатик или климатроник,кожен салон и шибедах. Много ме кефи на колегата rockDrive хондата , искам да е същата точно както си представях мойта как ще бъде преди да видя неговата 1 към 1 са :) Ще се радвам много да ви помогам с каквото мога и вие на мен ,да сме си полезни взаимно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето ти Прелюд ,който се вмъква в твоите изисквания :)Частите не са скъпи,бих казал доста по-евтини от на БМВ,има и доста коли по моргите разглобени.Удоволствието е голямо да караш Прелюд ВТЕК :) Успех!

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошъл и успех в търсенето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл колега успех с прелюда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...