johnie 3 #1 Публикувано 19 Март, 2010 Колеги трярват ми крушки за таблото, някакви спейшъл излязоха Тошиба. Някой да каже магазин във Варна с голям асортимент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #2 Отговорено 27 Април, 2010 Колега можеш ли да качиш някоя снимка на крушките които ти трябват,мн магазини има но в нито един няма всичко така че по добре даи една снимка и ще те упътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 27 Април, 2010 Виж тук, ако са такива в близот до общината има магазин за музика и други такива там може да намериш. Предполагам имат и за таблото от по големите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #4 Отговорено 30 Април, 2010 Виж тук, ако са такива в близот до общината има магазин за музика и други такива там може да намериш. Предполагам имат и за таблото от по големите.Здравей, колега. Моля те за повече информация за този магазин-как се казва или къде по точно се намира нещо улица -защото съм сега във Варна и искам да проверя дали там ще си намеря. Предварително ти благодаря за инфото. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #5 Отговорено 30 Април, 2010 (Редактирано) колега такива крушки може да има и на Гарвана на ул.Мир срещу ОМВ Редактирано 30 Април, 2010 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 30 Април, 2010 Магазина за който говоря е малко по надолу от Плейбоя посока Общината, точно между ЦКБ и няква пицария, не му знам името на магазина но на витрината има говорители, мисля че пише Ел.Елементи нещо си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ники 0 #7 Отговорено 1 Май, 2010 Магазина е залепен до Плейбоя посока към общината. Но няма големия размер на крушките , а малкият го има навсякъде. В гарвана също само малките има. Миналата седмица и аз сменях и обиколих цяла Варна без резултат. Може да пробваш на околовръстното посока вятърна мелница като идваш от военна болница, в дясно точно срещу бензиностанция Петрол има магазин , пише " Автоелектроника". Казаха , че бил много зареден дано да има. Ако искараш късмет пиши и ние да се запасим малкопоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #8 Отговорено 4 Май, 2010 Магазина е залепен до Плейбоя посока към общината. Но няма големия размер на крушките , а малкият го има навсякъде. В гарвана също само малките има. Миналата седмица и аз сменях и обиколих цяла Варна без резултат. Може да пробваш на околовръстното посока вятърна мелница като идваш от военна болница, в дясно точно срещу бензиностанция Петрол има магазин , пише " Автоелектроника". Казаха , че бил много зареден дано да има. Ако искараш късмет пиши и ние да се запасим малкопоздравиКъм колегите:благодаря за упътването и на двата магазина бях, но в единият има само малки, а в този до Плейбоя има само малки.Надеждата ми е колегата Ники да е прав и до вятърната мелница да има. Благодаря все пак.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 4 Май, 2010 Имам 2 нови и една стара от големите ако искаш драсни ми да ти ги дам. мен не ми трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #10 Отговорено 4 Май, 2010 (Редактирано) Абе хора!Видяхте ли какъв е волтажа на тия крушки?Не ви ли се струва че са 14V а?И аз така търсех търсех и сега съм пълен с най различни крушки с различни ватове но все 12V а Хонда ползва при таблата си 14 волтови ако незнаете.То не че на някой ще му пречи но вечер значително дразни ако е за осветлението на самото табло-просто прави досадна точка заради по силната светлина!Пробвах и с вариянт да матирам и боядисам самата крушка в цвят но ефекта бе незадоволителен-докато не намерих оригинална Цена на брой в Бултрако 20лв Е моята не е от там ,а си я поръчах от поръчката на ОЕМ части от САЩ Редактирано 4 Май, 2010 от buleka vti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #11 Отговорено 4 Май, 2010 Аз вчера купувах от малките за копчетата , има ги в едни магазин за електроника на Ген. Колев малко преди светофара под болницата вижда се от булеварда в дясно е ,има разни светещи неща по витрината , но там има само от малките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове