Ekzotik 2 #1 Публикувано 18 Март, 2010 Проблема е следния както карах реших на изцедя 2ра до край и както бях натиснал педала на газта усетих че се чу нещо "тък" и колата както ускоряваше заби муцуната и повече от 4500 оборота не дигна.Паркирах отворих капака подадох газ от глапана на дросела 1ви опит до 4500 повече не можеше и 2ри опит напраи 6500 но не можа да ми включи прекъсвача (и това е при отворена клапа докрай)!! Колеги помагаите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 18 Март, 2010 Компа кво вика (грешки нещо) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #3 Отговорено 18 Март, 2010 Как трябва да проверя дали дава глешка?Каде трябва да погледна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 18 Март, 2010 (Редактирано) Виж тук , намери твоя модел, и сис свали ръководството . Горе има Полезни теми ама... Редактирано 18 Март, 2010 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #5 Отговорено 18 Март, 2010 Мерси за бързата намеса колега! Много кофти положение.Всякакви идеи ми идват но.......... за това се надявам ако някои е имал този проблем или знае какво може да е няма да откажа още полезни съвети! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #6 Отговорено 18 Март, 2010 Забравих да добавя че сам с всмукателен колектор от д16з6 от 3 месеца (нзм дали това мойе да е от значение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #7 Отговорено 19 Март, 2010 Няма ли специалисти в тая област??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #8 Отговорено 19 Март, 2010 Темата може да се трие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #9 Отговорено 19 Март, 2010 Напиши как си реши пмроблема.Може да помогнеш на друг колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilian83 2 #10 Отговорено 19 Март, 2010 Темата може да се триеБраво бе "Помагайте" после "чао трийте темата" Ако всички във форума са като теб........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #11 Отговорено 20 Март, 2010 Айде само да не си говорим кой кат кой и защо! Питах за мнения и т.н. само един колека се отзова от вс от тоя форум(поне човека даде някаква носока).При положение че форума е от сума години и има толкова народ тука.Но както и да е не останах очарован тва е ясно както и да е......Проблема беше от спортния филтър беше му засмукала металната част от него и беше стигнала до дроселова клапа и не и позволяваше да се отвори.....Извадих я и вс е Ок колата си е "6" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 20 Март, 2010 Колега, намали малко тона. Никой в този форум не е длъжен да ти помага, хората помагат ако искат. След този пост да не мислиш, че ще имам желание да ти помагам в следващата ти подобна тема? Все пак сподели къде ти е бил проблема, което прозвуча сякаш ти се къса от сърцето. Не знам какъв филтър си сложил, но не е лошо да се замислиш дали вообще да пипаш нещо по колата, при условие какви части слагаш. - Това помага ли ти, дава ли ти насока? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #13 Отговорено 20 Март, 2010 Колега, намали малко тона. Никой в този форум не е длъжен да ти помага, хората помагат ако искат. След този пост да не мислиш, че ще имам желание да ти помагам в следващата ти подобна тема? Все пак сподели къде ти е бил проблема, което прозвуча сякаш ти се къса от сърцето. Не знам какъв филтър си сложил, но не е лошо да се замислиш дали вообще да пипаш нещо по колата, при условие какви части слагаш. - Това помага ли ти, дава ли ти насока?С две думи колега някои да ти е искал мнението!Пуснал сам си темата писал сам каквото си искам.За тона ми как да го кажа по мило ............. не си ми никой,че да ми казваш как да говоря и какво да правя!Вместо сега да се правите всички на разбирачи да се бяхте направили когато му беше времето!Тая НАСОКА Ок ли е! Мерси за излишните коментари. Темата може да се ЗАТВАРЯ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове