fshit 3 #1 Публикувано 17 Март, 2010 Свети ми лампата на SRS-то, опитах се да изчистя грешки ако има, по указания начин с кабелчето, но без ефект. Мисля да ида на диагностика, но искам да съм сигурен в коя букса трябва да се включи тестващия уред-ако някой е ходил на диагностика в Бултрако да обясни от коя букса точно се тества. Колата е Сивик Купе 95 г.(D15B7) Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #2 Отговорено 19 Март, 2010 Никой ли не е ходил да си тества еърбеците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 19 Март, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #4 Отговорено 19 Март, 2010 Колега, по указания начин с кабелчето май само си гледаш коя грешка е. Махни бушона на Чесовник-Радио за малко и го сложи пак. По този начин се чистят грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #5 Отговорено 23 Март, 2010 Вчера прегледах основно под таблото и никъде не намерих тази букса DLC от втория Screenshot, с която се разпознават грешките. Някой има ли представа къде точно се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 23 Март, 2010 Долу под жабката от дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #7 Отговорено 25 Март, 2010 Днес намерих буксата и ми даде грешка 92. Какъв, реално, би могъл да е проблема, понеже в обяснението са дадени много причини ? Какво бих могъл да направя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове