sens 0 #1 Публикувано 17 Март, 2010 (Редактирано) Колеги, някой да ми каже от кои магазини в София да си купя гумички за горна и долна помпа на съединителя или нова помпа. Колата е Хонда Акорд . Редактирано 17 Март, 2010 от sens Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #2 Отговорено 17 Март, 2010 Ако си от София отиди в Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sens 0 #3 Отговорено 17 Март, 2010 Знаеш ли какви са им цените там,не е ли дебело? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milkonti 0 #4 Отговорено 17 Март, 2010 (Редактирано) Скоро смених на моя Акорд 2001 - долна , никъде нямаше помпи, а в Бултрако ми казаха че не се сменят на този модел консуматви.Там цената е 270лв.След като свалихме старата се оказа че съвсем не е капсулована, както ми обясниха в Бултрако и е възможна смяната на гумичките, стига да намериш.Пробвай от предишен модел Акорд. Редактирано 17 Март, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sens 0 #5 Отговорено 17 Март, 2010 Мерси на всички за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 17 Март, 2010 Горното комплектче (бутало,с гумички и пружина) 92 лв.За долната помпа се продават само гумичките и струват 22 или 24 лв. и двете.Купи ги от Бултрако и не се пробвай да слагаш други.Ще си скъсаш нервите с неоригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sens 0 #7 Отговорено 18 Март, 2010 Благодаря ти Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове