Ekzotik 2 #1 Публикувано 15 Март, 2010 Здравейте Колеги! Имате ли наблюдения върху регулируемите пружини и какви са ви впечатленията от тях?Аз съм с СИВИК хеч 6 генерация мисля да си сменям пружините,щото мн ми е височка и не ми радва окото Искам хем да е ниска за лятото,хем да мога да си я вдигам за зимата,че с тея коловози знаете как е..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 15 Март, 2010 С 2 думи, бих ти препоръчал 2 отделни окачвания: 1 фабрично за зимата и друго по-ниско и твърдо за лятото.С Повече думи... ползвай търсачката. Има безбеой много теми с информация за регулируемите пружини. Освен това бих те посъветвал да споделиш и финансовата страна на въпроса, защотоза под 200лв можеш да си направиш колата регулируема, но според мен този вариант е лош. От друга страна с читав комплект коиловъри, които не са много твърди, желанието ти е постижимо, но пък говорим за поне 800лв.Има много инфо тук и във "Спорт и Тунинг", търси и чети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #3 Отговорено 15 Март, 2010 (Редактирано) С 2 думи, бих ти препоръчал 2 отделни окачвания: 1 фабрично за зимата и друго по-ниско и твърдо за лятото.С Повече думи... ползвай търсачката. Има безбеой много теми с информация за регулируемите пружини. Освен това бих те посъветвал да споделиш и финансовата страна на въпроса, защотоза под 200лв можеш да си направиш колата регулируема, но според мен този вариант е лош. От друга страна с читав комплект коиловъри, които не са много твърди, желанието ти е постижимо, но пък говорим за поне 800лв.Има много инфо тук и във "Спорт и Тунинг", търси и чети Имам бъдещ план за по твърдо окачване,естесвено не говоря от като мина през дупка и да ми падат пломбите Ако имаш наблюдения върху пружини сподели за марка ако знаеш и как са цените мн ще ми помогнеш.Интересуват ме неща които са на поносима цена,гледах тея регулируеми пружини дето са по 170 лв от саитовете тук и ми хареса идеята. Заслужава ли си да като резервен вариант да търся пружини от някое ВТИ или не? Редактирано 15 Март, 2010 от Ekzotik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 15 Март, 2010 Отговорих ти точно защото реших че си се огледал в евтините коиловъри. Те според мен не стават за целогодишно окачване... поне не и без много компромиси със стабилността, комфорта и безопасността.Пак ти казвам ползвай търсачката има много подробни обяснения и мнения за тези коиловъри.За ВТИ окачването: ми то си е хубаво, но за доста хора търсещи "по-твурдо окачване", то си остава фабрично окачване и не им стига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове