Jump to content
mitaka_lsd

олекотяване на врата

Recommended Posts

здравейте момчета интерисувам се дали някой е махал тръбата на вратата която е защита при удър. И ако е дали ще се посуче или огъне самата врата. Някои ще ме помисляд за луд но на мен ми трябва за да постигна др цели за които ми трябва вратата да е лека. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да махаш нищо Мите,аз ще ти издялам нови тачки да си подпираш Ламбо вратите. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вратата сама няма да се огъне но при най-лек удър и вратата ще стане на мекица. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И колко от теглото си мислиш, че ще свалиш като премахнеш тръбата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои сивици, можеби тези в началото на производството, нямат фабрично такава греда. Такаче няма да се осуче вратата. Но за сметка на това наистина риска при удър се повишава драстично. Това си е твой избор.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вярно, някои наистина нямат. Може да се отреже в двата края, да се отворят частично стърчащите краища на стоманената, и да се вмъкне някоя по-тънка алуминиева от 6061 сплав, и после пак да се запечата със стоманени парчета от изрязаната тръба. Това ми се въртеше в главата като разглобявах моята врата... :)

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много гимнастика за нищо - и 1 кило да свали, като пие 2 бири и го е качил :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че човека не търси олекотяване с цел по-бърз автомобил, а защото има проблеми нещо с механизма за повдигане на вратите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

От второто мнение се вижда, че май става дума за "ламбо" врати.. Още една щура идея - замяната на говорителите с такива със неодимови магнити. Леки са като перца :) В комплект с олекотяване и от тръбите ще има резултат...

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички колеги който са ме разбрали правилно. Аз до момента нямам проблеми с вратите просто искам да ги до усъвършенствам "дистанционно отваряне " (вдигане). За целта е необходимо по леки врати :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да махаш нищо Мите,аз ще ти издялам нови тачки да си подпираш Ламбо вратите. :punk:

Пано искам да те помоля да не исказваш мнение по всички мой теми.ПС: Карай си голфа и си свиркай.............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...