mitaka_lsd 9 #1 Публикувано 13 Март, 2010 здравейте момчета интерисувам се дали някой е махал тръбата на вратата която е защита при удър. И ако е дали ще се посуче или огъне самата врата. Някои ще ме помисляд за луд но на мен ми трябва за да постигна др цели за които ми трябва вратата да е лека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #2 Отговорено 13 Март, 2010 Няма да махаш нищо Мите,аз ще ти издялам нови тачки да си подпираш Ламбо вратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #3 Отговорено 13 Март, 2010 Колега вратата сама няма да се огъне но при най-лек удър и вратата ще стане на мекица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 14 Март, 2010 И колко от теглото си мислиш, че ще свалиш като премахнеш тръбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 15 Март, 2010 Някои сивици, можеби тези в началото на производството, нямат фабрично такава греда. Такаче няма да се осуче вратата. Но за сметка на това наистина риска при удър се повишава драстично. Това си е твой избор.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 15 Март, 2010 (Редактирано) Вярно, някои наистина нямат. Може да се отреже в двата края, да се отворят частично стърчащите краища на стоманената, и да се вмъкне някоя по-тънка алуминиева от 6061 сплав, и после пак да се запечата със стоманени парчета от изрязаната тръба. Това ми се въртеше в главата като разглобявах моята врата... Редактирано 15 Март, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 15 Март, 2010 Много гимнастика за нищо - и 1 кило да свали, като пие 2 бири и го е качил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 15 Март, 2010 Предполагам, че човека не търси олекотяване с цел по-бърз автомобил, а защото има проблеми нещо с механизма за повдигане на вратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 15 Март, 2010 (Редактирано) От второто мнение се вижда, че май става дума за "ламбо" врати.. Още една щура идея - замяната на говорителите с такива със неодимови магнити. Леки са като перца В комплект с олекотяване и от тръбите ще има резултат... Редактирано 15 Март, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #10 Отговорено 16 Март, 2010 Благодаря на всички колеги който са ме разбрали правилно. Аз до момента нямам проблеми с вратите просто искам да ги до усъвършенствам "дистанционно отваряне " (вдигане). За целта е необходимо по леки врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #11 Отговорено 16 Март, 2010 Няма да махаш нищо Мите,аз ще ти издялам нови тачки да си подпираш Ламбо вратите. Пано искам да те помоля да не исказваш мнение по всички мой теми.ПС: Карай си голфа и си свиркай............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове