KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 11 Март, 2010 Сивика ми 5-та генерация има проблем със скоростите.Някакси трудно влизат особенно от голяма на малка........Въпроса ми е възможно ли е сичко да е от маслото в ск.кутия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #2 Отговорено 11 Март, 2010 колега,съединителя ти в ред ли е и има ли достатъчно масло в кутията?п.п.на маслото мисля,че няма какво да му стане,че да не влизат скоростите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 11 Март, 2010 масълцето има адски голямо значение за влизането на скоростите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 11 Март, 2010 Разбира се че маслото има голямо значение както каза колега pitbuls,наи добре е да го източиш и евентуално смениш с друго.Попитаи тук,какво масло ще е наи добре да сложиш,защото и аз нямам представа или виж по каталог какво излиза! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #5 Отговорено 11 Март, 2010 Маслото,помпите,течността за помпите и съединител...това са вариантите....Освен ако не си с жило де..ама мисля ,че 5 ген няма с жило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #6 Отговорено 11 Март, 2010 На маслото какво може да му стане, освен да го няма Пич провери си дали изобщо е останало масло в кутията и провери нивото му.Ако решиш да го сменяш, става и с двигателно промерно 10W40 , но най-добре е да сложиш Honda MTF ако си с ръчни скорости или Honda ATF ако си с автоматик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 11 Март, 2010 5 генерация- 10в40. и кво да му стане на маслото, ми щом го дават да се сменя на определени километри хората, знаи нещо му става 5 ген е без жило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #8 Отговорено 12 Март, 2010 (Редактирано) Колега при мен също влизаха с известно затруднение и накрая остана на 1-ва скорост (за щастие успя да излезе)..проблема не беше в маслото, по простата причина, че него го беше хванала липсата след смяната нещата се подобриха осезателно..на мен ми препоръчаха МТФ. В крайна сметка, мисля че има защо да е създадено и замяната му с обикновено двигателно масло не е препоръчителна Редактирано 12 Март, 2010 от Rossi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове