Jump to content
KaJluTaPkO

5-та генерация има проблем със скоростите

Recommended Posts

Сивика ми 5-та генерация има проблем със скоростите.Някакси трудно влизат особенно от голяма на малка........Въпроса ми е възможно ли е сичко да е от маслото в ск.кутия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,съединителя ти в ред ли е и има ли достатъчно масло в кутията?п.п.на маслото мисля,че няма какво да му стане,че да не влизат скоростите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

масълцето има адски голямо значение за влизането на скоростите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се че маслото има голямо значение както каза колега pitbuls,наи добре е да го източиш и евентуално смениш с друго.Попитаи тук,какво масло ще е наи добре да сложиш,защото и аз нямам представа или виж по каталог какво излиза! Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маслото,помпите,течността за помпите и съединител...това са вариантите....Освен ако не си с жило де..ама мисля ,че 5 ген няма с жило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На маслото какво може да му стане, освен да го няма :lol:Пич провери си дали изобщо е останало масло в кутията и провери нивото му.Ако решиш да го сменяш, става и с двигателно промерно 10W40 , но най-добре е да сложиш Honda MTF ако си с ръчни скорости или Honda ATF ако си с автоматик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 генерация- 10в40. и кво да му стане на маслото, ми щом го дават да се сменя на определени километри хората, знаи нещо му става :lol: 5 ген е без жило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега при мен също влизаха с известно затруднение и накрая остана на 1-ва скорост (за щастие успя да излезе)..проблема не беше в маслото, по простата причина, че него го беше хванала липсата :dry: след смяната нещата се подобриха осезателно..на мен ми препоръчаха МТФ. В крайна сметка, мисля че има защо да е създадено и замяната му с обикновено двигателно масло не е препоръчителна :D

Редактирано от Rossi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...