TLnVtec 7 #1 Публикувано 11 Март, 2010 Знам че някой от вас ще кажат че е тъпо това което искам,но незнам какво става със километража ми работи когато си иска а в студено време го няма никакъв. Дайте ми някой друг савет моля ви. Моя сивик е Д15Б2 Автоматик. Може и да ме посъветвате как да дигна конете ако е възможно.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #2 Отговорено 22 Март, 2010 Имах същия проблем! Много обикалях и много хора ровеха в таблото и накрая сам си го оправих. Разглобяваш километража и вадиш часовника на самия километраж.От зад на него е закрепена ,мисля че е на щипки,малка платка,която командва самия километраж! Просто намираш някакъв друг километраж без значение на колко километра е и си сменяш платката!Така се оправи моя! Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 22 Март, 2010 Защо не опитахте нещо по елементарно в началото като презапояване на спойки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 22 Март, 2010 Относно конете колко очакваш да стане и с какви средства разполагаш ?Конкретизирай ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #5 Отговорено 23 Март, 2010 Защо не опитахте нещо по елементарно в началото като презапояване на спойки?Koлега ,писна ми да ми презапояват всички споики в порядъка на 2 седмици! Поне четири пъти ми сваляха километража и накрая си реших проблема случаино,като ми попадна друг километраж и му взех контролната платка и готовооооооо. . . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове