jorkaev 0 #1 Публикувано 11 Март, 2010 Сложих на моята CR-V 1999г. 147к.с. газов инжекцион (накакъв полски).Кото карам на газ и по някога ми светва чек лампата и колата губи мощност . Някой има ли идея от какво може да е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #2 Отговорено 19 Март, 2010 (Редактирано) Освен газаджиите колега надали някой друг би ти казал с точност. Редактирано 19 Март, 2010 от Stefan Milev Ð�е цитирайте мнение непоÑ�редÑ�твено преди вашето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 21 Март, 2010 Що не пита преди да го сложиш? А клапаните регулира ли?-другото което се прави преди да питаш каква газова да сложиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaev 0 #4 Отговорено 7 Април, 2010 Всичко си дойде на място с 1-2 донастройки.Сега мога да кажа че е добре ....... а и разхода е мога да каже много добре среден разход 10-11 л. на 100 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 7 Април, 2010 Е тва е хубава новина вече, с здраве да си я караш и безавариино, и не забравяи да си регулираш клапаните, важно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaev 0 #6 Отговорено 8 Април, 2010 А кога трябва да се реголират .... след колко хиляди километра след като съм сложил газовата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #7 Отговорено 8 Април, 2010 (Редактирано) На 20 проверка на 40 хил реглаж.Ако тракат и по-рано. Независимо на какво караш Редактирано 8 Април, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #8 Отговорено 8 Април, 2010 По-вероятно е да не тракат..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #9 Отговорено 8 Април, 2010 Зависи...При мен след 80 хил.км. без реглаж равносметката беше следната:3 нормални клапана,2-3 затегналии всичко друго яко охлабено.Май имах един на 0,5 или 0,35-ба ли го Тя си работеше и потракваше,ма немаше много мощност-спираше на 150 на магистралата,а сега се цеди до 180(повече по ред причини не посмях) .За справка-питайте терориста-той ги прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #10 Отговорено 8 Април, 2010 А кога трябва да се реголират .... след колко хиляди километра след като съм сложил газовата?Е сега тряя ги погледнеш и при нужда регулираш, после след 20 проверка при нужда пак пипваш, ако не затваряш и караш още 20 и така на всеки 20 та до де прекраи живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #11 Отговорено 5 Май, 2010 Колега на каква цена сложи газовия инжекцион? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaev 0 #12 Отговорено 21 Май, 2010 Колега на каква цена сложи газовия инжекцион?На 900 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове