Fir3 468 #1 Публикувано 7 Март, 2010 (Редактирано) Значи да почна първо с това, че тая година имам бал, това като първо.Като второ, че си търся кола за бала. Като трето ДА Е ХОНДАПопринцип съм виждал, че има един Софииски NSX искам да питам някой има ли информация за него да го е виждал някъде да знае на кой е или нещо такова защото това ми е мечта просто а ако в крайна сметка ако не успеем да издирим (надявам се с общи усилия) въпросната БЕГАЧКА, С2000 е втория вариант Ще чакам коментари и предложения благодаря Редактирано 7 Март, 2010 от Fir3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #2 Отговорено 7 Март, 2010 Извинявам се за оффа,това беше и моята мечта,но не набрах смелост да попитам тук.П.С.Дано успееш да намериш и да си много щаслив с любимата ни марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #3 Отговорено 7 Март, 2010 Мерси и да се надяваме, че няма да съм си с прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 8 Март, 2010 Че кфо му е на прелюда ти ве мен ! Уникален екземпляр > класика в жанра ! Аз не бих се срамувал да се появя с него ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #5 Отговорено 8 Март, 2010 Според мен не е въпрос на срам, няма нищо срамно да се появи с Прелюд, но ще е в пъти по-ефектно ако е с С2000.Съвет от мен, не чакай предложения ами направо си попитай, ето го човека:Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #6 Отговорено 8 Март, 2010 Че кфо му е на прелюда ти ве мен ! Уникален екземпляр > класика в жанра ! Аз не бих се срамувал да се появя с него ! Ама работата е да е кабрио или тарга както НСХ и С2000 иначе съм не 100 ами 200% сигурен, че като моя прелюд няма да има втори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #7 Отговорено 8 Март, 2010 Че кфо му е на прелюда ти ве мен ! Уникален екземпляр > класика в жанра ! Аз не бих се срамувал да се появя с него ! Ама работата е да е кабрио или тарга както НСХ и С2000 иначе съм не 100 ами 200% сигурен, че като моя прелюд няма да има втори!бъркаш пич,ще си облека вече малкия костюм само за да те дразня и ще дойда с мойта кочина иначе аз на бала си сам се возих с акорда на баща ми-95-та година,английския.кефише ме и хич не съм търсил алтернативи.нямах прелюд тогава за съжаление,иначе щях с него да ида мамка му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lude 34 #8 Отговорено 8 Март, 2010 Аз на моя бал исках да си отида с прелюда, но като се замислиш всеки ден си с тая кола и някак си е тъпо и на бала да си с нея . Иначе брат ми беше на моя бал с моя прелюд и доста събираше погледите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #9 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Стига бе хора не ме навиваите да ходя с тва прогнило дюшеме на бала :PA Иво ела с твойта някой приятел ще кара мойта Мишо и него ще го земем вуичо ми и и той ще е там с една 3-та генерация ще си направим едно мини прелюд шествие Редактирано 8 Март, 2010 от Fir3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #10 Отговорено 8 Март, 2010 Една идейка : Покани целия клуб на бала си да ти направим колона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #11 Отговорено 8 Март, 2010 Една идейка : Покани целия клуб на бала си да ти направим колона Добра идея е но първо дали ще има хора дето да се навият и второ трябва да видим(ако стане) как ще се вместим в колоната с класа смисал нали всеки от моя клас ще е с кола те са 25 човека +/- още толко хонди голяма лудница ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #12 Отговорено 8 Март, 2010 За едното кръгче из София що да не се навият ... особено ако не са на работа или е в Събота или Неделя .....А викаш лудница щяло да стане - не е ли баш това идеята. да се вдига много шум и лудницааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #13 Отговорено 8 Март, 2010 За едното кръгче из София що да не се навият ... особено ако не са на работа или е в Събота или Неделя .....А викаш лудница щяло да стане - не е ли баш това идеята. да се вдига много шум и лудницааааана 24-ти ми е бала мисля, че тогава никой не е на работа(се пак е празник) Та...ОФИЦИАЛНО КАНЯ ЦЕЛИЯ ФОРУМ НА 24-ТИ МАЙ НА БАЛА НА СПГЕ - ДЖОН АТАНАСОВ (за едно кръгче из София)Koйто иска да дойде да пише а в колко чеса и от къде ще се уточни след няколко седмици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #14 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Хехе, това с шествието от Хонди сме го правили за братовчед ми /Wavemastaa/ . Много добре се получи, ама имаше и лек инцидент - една колежка се нахака в една кола по булеварда. Както и да е де, навиха се колегите и дойдоха да направим кефа на братчеда. Предполагам, че и при теб ще е така.Аз за моя бал търсих S2000 ама не успях да намеря навреме, и затова пък бях с още по-уникална кола - Toyota Supra. Вярно, малко се поизпотих, че нещо имаше проблем с радиатора и в топлото време пускахме парното Ама си заслужаваше, всичките аудита и мерджани и кво ли още не са си стандартното, с което ходят хората - аз бях с бая нестандартното - Supra с десен волан Можеш да си представиш физиономиите на хората, когато се показвах през прозореца докато колата се движеше Редактирано 8 Март, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #15 Отговорено 8 Март, 2010 За едното кръгче из София що да не се навият ... особено ако не са на работа или е в Събота или Неделя .....А викаш лудница щяло да стане - не е ли баш това идеята. да се вдига много шум и лудницааааана 24-ти ми е бала мисля, че тогава никой не е на работа(се пак е празник) Та...ОФИЦИАЛНО КАНЯ ЦЕЛИЯ ФОРУМ НА 24-ТИ МАЙ НА БАЛА НА СПГЕ - ДЖОН АТАНАСОВ (за едно кръгче из София)Koйто иска да дойде да пише а в колко чеса и от къде ще се уточни след няколко седмици Колега крадеш ми идеите И аз тази година съм "абориген" и също като теб си търся Хондичка за изпращането ,но все немога да събера куража да пусна тема . Мислих да ходя с моята ,но наистина е малко тъпо ,защото всички знаят каква кола карам и така. Иначе ти пожелавам късмет, дано да намериш желаната кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #16 Отговорено 8 Март, 2010 Ако бях наблизо и аз щех да се включа в колонята, ще падне голямо шоу. И дано най отпред да е NSX или S2000 пожелавам ти го от сърце весело изкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #17 Отговорено 8 Март, 2010 Ако бях наблизо и аз щех да се включа в колонята, ще падне голямо шоу. И дано най отпред да е NSX или S2000 пожелавам ти го от сърце весело изкарване.ммерси, и дано да се навие някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #18 Отговорено 8 Март, 2010 много "аборигенти" станахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #19 Отговорено 8 Март, 2010 Една идейка : Покани целия клуб на бала си да ти направим колона Добра идея е но първо дали ще има хора дето да се навият и второ трябва да видим(ако стане) как ще се вместим в колоната с класа смисал нали всеки от моя клас ще е с кола те са 25 човека +/- още толко хонди голяма лудница ще стане Колега, на моя бал ми направиха ескорт от Хонди, возих си кльощавото гъзе в Legend, беше незабравимо прживяване. Няма такова удоволствие да спреш на светофара на Черни връх и България и навсякъде около тебе да са хонди.... или по България да са само хонди около тебе, беше ..... наистина незабравимо! Отново едно голямо благодаря на всички колеги, които се отзоваха, и на модераторЯ със секира в колата, той си знае за какво! П.П.: Не съм чел цялата тема, просто видях мнението на колегата и си спомних, как на моя бал почти се просълзих! П.П.2: Ако ще се прави "кортеж" от хонди...... мое да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #20 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Айде посъберете се за една колона, дори и мъничка и от София до Варна, от Варна до Ямбол .. да намажа и аз .. макар че .. като се замисля то в моето малко градченце няма подходящи улици, на които ще може да се види колоната от много хора.. но важното не е колко човека ще ме видят, а че заради мен са се събрали хора, които карат любимата ни марка автомобил и ме изпращат в последния учебен ден : ) Редактирано 8 Март, 2010 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #21 Отговорено 8 Март, 2010 Браво на колегата за темата, доста абОРИГЕНИ включвам и себе си може да изживеят желаният бал с помоща на хората притежаващи мечтаните коли. Ако има навити за това от Варна да пишат и може да се измисли нещо. Благодаря предварително, успех и адско готино прекарване на всички, нищо че има още доста време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #22 Отговорено 8 Март, 2010 С каквато и кола да отидеш, само след 2 месеца всичко ще ти се струва толкова смешно и наивно. Повярвай ми, особено ако решиш да продължиш да учиш след това Имах приятели, които си купиха трабантче за бала, резнаха му капака и отидоха с него. Други са се изсипвали с каруца... Няма нищо срамно в това с каква кола ще идеш на бала си. Не мога да го разбера това. Ако си мислиш, че има по-голям шанс някоя мадама да ти върже точно тази вечер заради колата ти ... заеби. По-добре се напий като пич за последно с класа. Оттук нататък те чака якото еб@не в пряк и преносен смисъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #23 Отговорено 8 Март, 2010 С каквато и кола да отидеш, само след 2 месеца всичко ще ти се струва толкова смешно и наивно. Повярвай ми, особено ако решиш да продължиш да учиш след това Имах приятели, които си купиха трабантче за бала, резнаха му капака и отидоха с него. Други са се изсипвали с каруца... Няма нищо срамно в това с каква кола ще идеш на бала си. Не мога да го разбера това. Ако си мислиш, че има по-голям шанс някоя мадама да ти върже точно тази вечер заради колата ти ... заеби. По-добре се напий като пич за последно с класа. Оттук нататък те чака якото еб@не в пряк и преносен смисъл :lol: thumbs up! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #24 Отговорено 8 Март, 2010 Ами, да Didko е напълно прав в това, което казва .. но има и такива като мен които искат да го направят за лично удовлетворение и любов към марката. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #25 Отговорено 9 Март, 2010 С каквато и кола да отидеш, само след 2 месеца всичко ще ти се струва толкова смешно и наивно. Повярвай ми, особено ако решиш да продължиш да учиш след това Имах приятели, които си купиха трабантче за бала, резнаха му капака и отидоха с него. Други са се изсипвали с каруца... Няма нищо срамно в това с каква кола ще идеш на бала си. Не мога да го разбера това. Ако си мислиш, че има по-голям шанс някоя мадама да ти върже точно тази вечер заради колата ти ... заеби. По-добре се напий като пич за последно с класа. Оттук нататък те чака якото еб@не в пряк и преносен смисълГледай сега колега работата нито опира до жените нито до това че ми е проблем да отида с кораба ама секи ден съм си с него, а отностно напиването то е неизбежна част от цялото! Просто искам да съм с такава кола каквато на мен ми харесва (а на мен ми харесва сяка уникална) и искам да си направя "якото на мах" а именно заобиколен от любимата марка (се пак си мисля, че във форума няма случайни хора сичките са маниаци на тема хонда като мен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #26 Отговорено 9 Март, 2010 Отиди с некоя лъскава Хонда, че скритите голфаджии в курса ти да завиждат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #27 Отговорено 9 Март, 2010 Ако е такава работата да питам за 1 сив NSX,който е в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #28 Отговорено 9 Март, 2010 идеята с колоната е супер, а ако питате мен, желаещи ще има много :-) ще върнем спомена от Търново :-) и определено ще съберем хорските очи ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #29 Отговорено 9 Март, 2010 Ако е такава работата да питам за 1 сив NSX,който е в София Питаииии ;) идеята с колоната е супер, а ако питате мен, желаещи ще има много :-) ще върнем спомена от Търново :-) и определено ще съберем хорските очи ...Еми айде де и аз това викам който е навит да казва само и това е П.С. Бала ще е в японския хотел ако отидем там 50 хонди ще бъде най уникалното просто ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #30 Отговорено 9 Март, 2010 (Редактирано) Мерси и да се надяваме, че няма да съм си с прелюда Не съм с НСХ,мога да предложа купето (знаеш го)!В крайна сметка пък ще съм в колоната от изпращачи Редактирано 9 Март, 2010 от wink Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #31 Отговорено 9 Март, 2010 И да не забравите някой камерджия да вземете та и ние да се покефим малко с видеото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #32 Отговорено 11 Март, 2010 И да не забравите някой камерджия да вземете та и ние да се покефим малко с видеото.Непременно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #33 Отговорено 13 Март, 2010 Навит съм да се включа в колоната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #34 Отговорено 13 Март, 2010 Тва бал ли ще е или хонда събор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #35 Отговорено 13 Март, 2010 Колега със сигурнос ще събираш погледи, де и аз да бях се сетил за това преди година като завършвах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #36 Отговорено 13 Март, 2010 Ако до май месец стана "валиден" може и аз да се включа, защото знам, че ще е незабравимо за баладжията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #37 Отговорено 17 Март, 2010 Бързам да се похваля преди намя и час си зех костюма! ;) Та който ще идва на шествието да приготвя балните костюми и рокли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #38 Отговорено 17 Март, 2010 Бързам да се похваля преди намя и час си зех костюма! ;) Та който ще идва на шествието да приготвя балните костюми и рокли Готово! Моя кустюм и за сватбата ше си го ползвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #39 Отговорено 18 Март, 2010 И аз съм в + на колегата на бала и ви очаквам после по Хондовски да изпратиме мойта мацка до ресторанта щото т'ва и е мечтата-Кордон от Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #40 Отговорено 18 Март, 2010 Ако не ми излезе нещо по-важно в този ден ще се включа в колоната. Предполагам ще е забавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове