del_sol 0 #1 Публикувано 7 Март, 2010 Здравейте колеги ,от няколко дни лиубимата ми хондичка не иска да пали без да и подавам газ когато е студена. Запалва за секунди и гасне , все едно има имобилаизер (а имобилаизер нямам).Някой коже ли да ми даде съвет от какво се получава това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #2 Отговорено 7 Март, 2010 (Редактирано) Колег и моята D16-ка така прави но само зимата.Като изгасне завъртам пак и от 2-3 път си пали нормално. Редактирано 7 Март, 2010 от alex gti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #3 Отговорено 7 Март, 2010 Провери си горивния филтър.Ако си го сменял скоро е възможно да не са стегнати добре металните тръбопроводи за бензина.Ако е така в горивната системата прониква въздух и паленето се затруднява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 7 Март, 2010 има тема по въпроса дълга към 10 страници. ползвайте търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 8 Март, 2010 ЕТО ТУК-има и още из самата тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 8 Март, 2010 при мен това се получава от малко бенз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
theworst 0 #7 Отговорено 10 Март, 2010 при мен това се получава от малко бенз И аз го имам същия пшроблем но не в колата е а в менСе ми се иска да не свършва толкова бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekzekytora 51 #8 Отговорено 10 Март, 2010 смени си свещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
del_sol 0 #9 Отговорено 11 Март, 2010 мерси колеги !ще го мъча нещо пък ще видиме какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове