crisdim 0 #1 Публикувано 6 Март, 2010 Здравейте,Търся капачка за маслото на Хонда Сивик 1.4и, 98-ма, д14а3. Може и втора употреба. Моля помагайте.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crisdim 0 #2 Отговорено 6 Март, 2010 Дайте съвет за някоя автоморга къде в София може да се намери такава капачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #3 Отговорено 6 Март, 2010 И аз си изгубих мойта тези дни...Не знам точно от кой магазин, но на Ботев - като тръгнеш от канала към 5-те кьошета отдясно и отляво има магазини за японски части. В един от тези магазини има и втора употреба - арабин е. От там ми намери брато капачка втора ръка - екстра е. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #4 Отговорено 6 Март, 2010 И аз си изгубих мойта тези дни...Не знам точно от кой магазин, но на Ботев - като тръгнеш от канала към 5-те кьошета отдясно и отляво има магазини за японски части. В един от тези магазини има и втора употреба - арабин е. От там ми намери брато капачка втора ръка - екстра е. Успех.А колко лв. ти я даде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crisdim 0 #5 Отговорено 6 Март, 2010 (Редактирано) Да, няма да е лошо да кажеш и цена да се ориентирам. Да имам база за сравнение. Ако е поне наполовина на нова си заслужава.Иначе много благодаря за информацията. Много време ще ми спести. Редактирано 6 Март, 2010 от crisdim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crisdim 0 #6 Отговорено 8 Март, 2010 (Редактирано) Днес бях в един магазин и продавачът направи проверка за цени на нова - 57 лева оригинална. Направо ме шашна - една капачка 57 лева. довечера ще ходя в този магазин Балкан партс. По скайпа ми казаха, че имат на цена 10 лева. Ще пиша какво е станало.П.С. Гледам, че единият им магазин е точно където OptimusPrime описва за арабина. Редактирано 8 Март, 2010 от crisdim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #7 Отговорено 8 Март, 2010 Ами цена не мога да ти кажа !!! Било е танту за кукуригу, така че ми е без пари на мен. Съжалявам, че не мога да ти помогна с точна цена. Но повече от 10лв за втора ръка не бих дал. Даже и за нова мисля, че трябва да е там някъде защото от друг магазин като питах ми казаха горе-долу там някъде. Не мисля, че си заслужава да се дават 57лв за оригинална капачка за масло. За едната капачка... Лично мнение Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове