lysaka 2 #1 Публикувано 5 Март, 2010 Здравейте,..аз съм от Перник и искам да ви споделя че тук има един сервиз където работят двама братя които могат да направят всичко по вашата хонда за да се превърне тя в малък болид...примерно карате сивик обикновен 115 коня те могат да ви го направят 200-250 коня че даже да го направят и 4х4 стига да може да си го позволите...всичко си изработват сами...в момента превръщат стокова тойота селика 150 коня в звяр надвишаващ 400 коня..ако има заинтересовани да пишат ще ги свържа..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 6 Март, 2010 Без спам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 6 Март, 2010 Стефане в Перник всичко в възможно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #4 Отговорено 6 Март, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 6 Март, 2010 Хаха, сега ми хрумна...да не ги клонират конете там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #6 Отговорено 11 Март, 2010 Не е смешно, защото момчетата си ги бива много. Имат и две страхотни камери за боядисване. При тях за първи път видях кола с два двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #7 Отговорено 12 Март, 2010 там в перник само номера като ти сложат РК и става пестен коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове