honda symphony 8 #1 Публикувано 2 Март, 2010 Здравейте колеги. Да питам нещо. Обмислям да си сложа скрит прекъсвач на бензиновата помпа, с оглед на сигурност. Идеята я взаимствах от един приятел с пежо. Ходих при електричар, но той ми каза ме това може да прецака компа. Нещо не ми се вярва, че може щото моя приятел си кара пежото така от доста време и нищо не му се е прецакало. Та така- може или не може? благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #2 Отговорено 2 Март, 2010 За какво ти е да слагаш прекъсвач ако просто имаш аларма с имобилаизер които прави съшото нещо !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #3 Отговорено 2 Март, 2010 Колега и без бензин в резервоара ще ти я откраднат крадците ако искат. Най- сигурното нещо е Авто каско. Ако говориш за такава сигурност понеже не си уточнил. Иначе за другата, техническа сигурност, ти си маш прекъсвач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #4 Отговорено 2 Март, 2010 Колега на мен ми харесва тоя прекъсвач имам го ,не съм го слагал аз..палиш дава контакт ама помпата не цъка и не може да запалиш колата без да включиш прекъсвача...даже аз в началото не знаех че съм имал такова нещо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 2 Март, 2010 (Редактирано) Питай го по какъв точно ще се прецака компа ?И това не е ли на принципа на имобилайзерите дето искаш да го направиш Редактирано 2 Март, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #6 Отговорено 2 Март, 2010 Сега разбрах, че имобилайзера действа върху помпата. Ама пак да питам- този имобилайзер толкова ли е сигурен? Не може ли да се заобиколи? Иначе нямам аларма, а така с този ключ ми се струва че е някаква сигурност, макар и проста.И последно- няма начин да прецака компа нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo77 10 #7 Отговорено 2 Март, 2010 Колега, ако желаещия да ти открадне колата, е достатъчно кадърен да ти заобиколи имобилайзера, едно ключе няма нито да го изненада, нито да го спре. Друг е въпросът кой толкова кадърен, ще тръгне да краде коли от този ценови диапазон ...А относно каското ... далеч не е най-сигурния начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #8 Отговорено 2 Март, 2010 ами като те кефи толкова много този прекъсвач,сложи си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mon20 0 #9 Отговорено 22 Декември, 2010 Аз също искам да си сложа прекъсвач някъде на тайно място в купето. Може ли някой да ми каже кои кабели да прекъсна . Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове