Foka 8 #1 Публикувано 1 Март, 2010 Ето ви няколко снимки да ми кажете това в България как се казва. Посочил съм го с червена стрекла. Благодаря предварително на отзодалите се. Колата е акорд 6г английският вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 1 Март, 2010 Шенкел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilian83 2 #3 Отговорено 1 Март, 2010 Шенкел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 1 Март, 2010 1-полуоска2-амортисьор3-?4-шенкел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Foka 8 #5 Отговорено 1 Март, 2010 Ооо шенкел ли било тцтц Много ви благодаря за бързият отговор Честита Баба Марта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Foka 8 #6 Отговорено 4 Март, 2010 Може ли да ми кажете някаква ориентировачна цена на шенкела за акорд 99година 1.8 бензин. Интересувам се от цената за нова част, а не за употребявана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове