tedonsa 1 #1 Публикувано 1 Март, 2010 (Редактирано) Колеги нов съм в форума и ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен, проблема е следния: газовата ми е Стефанели и напоследък нещо се прецака някои път върви на газ някои път направо като прехвърли и гасне, и не ми държи ниски обороти(а ако ги задаржи варират постоянно играят падат под 500 после се дигат над 1000) ако я помпам на газ над 3000 добре се форсира но като падне под 3000 глъхне като и подам газ а иначе на далаг пат си перкам няма проблеми. Първо мислех че проблема е в стъпковото моторче на газта промих го но не същата история можете ли да ми помогнете? Редактирано 1 Март, 2010 от tedonsa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie_temp 0 #2 Отговорено 8 Март, 2010 Във форума няма как да ти помогна. Доста неща могат да бъдат за да дам съвет. Мини през сервиза за диагностика за да видиме къде е проблема...GSM:Charlie 08998 03330 Наско 0886011525 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове