ivelin85 116 #1 Публикувано 28 Февруари, 2010 колеги кажете някой магазин за части ,от където мога да пазарувам(в Добрич) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #2 Отговорено 19 Март, 2010 Сякаш колега не се сещам за читав магазин из нашия град. Нищо лично към автотърговците, но това си е лично мнение, аз не съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #3 Отговорено 19 Март, 2010 (Редактирано) Колега, Препоръчвам ти магазина на Тех-ко на бул. "25-ти Септември" №62 Телефон: +359 58 604 752 URL: www.tech-co.net e-mail: dobrich@tech-co.net Лице за контакт: Камелия Атанасова Не знам дали адресът е верен, затова ще се опитам да ти обясня, доколкото мога. Ако идваш по бул."Добруджа" откъм ЕКО посока надолу, на кръстовището с бул.""25-ти Септември" завиваш наляво и магазинът е в партера на първия жилищен блок отдясно. Рекламата му се вижда още когато се престроиш на кръстовището, за да завиеш. Имат доста богат асортимент части и информация. Дамата доста си разбира от работата. Провери, ако искаш и на ул."Васил Левски", точно срещу входа на църквата има магазинче за резервни части. По Нова Година се наложи да търся крушки за фаровете и човека беше много любезен. Не знам обаче дали има части за Honda... Друг магазин авточасти има на "Хан Аспарух"18 в новата кооперация срещу двора на училището. Има гуми и джанти на тротоара, не можеш да го пропуснеш. http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=8bf0151...0bc22&tip=1 Това е разбира се при положение, че не търсиш оригинални части Honda! Успех! Редактирано 19 Март, 2010 от gena_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове