activity 8 #41 Отговорено 1 Март, 2010 да ще се говори но не като за бърза кола , по скоро като за масова здрава кола използвана през 80-90-те год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #42 Отговорено 1 Март, 2010 Евем ти здравата кола, мани. Аз на мойте две едно време то не бяха перки на парното, термостати, амортесьори и какво ли не още им сменях през известно време. Незнам от къде им е излезнало име на "здрава" кола. И сега виждам хората около мен с VW какви постоянни ремонти им правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #43 Отговорено 1 Март, 2010 Аз само за Голф 2 знам че е здрав. За клипчето не виждам за какво е таз драма голяма работа като голф дръпнал сивик. Щом са се захапали няма значение кой с какъв двигател е важен е крайният резултат(поне според мен е така). Какъв е смисъла да се пише под клипчето !? Сигурно да се види колко здраво сме стъпили на земята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #44 Отговорено 1 Март, 2010 (Редактирано) Аз бях писал в темата за дръпките - мен по-миналото лято един Голф GTI с четири човека вътре ме направи див и щастлив просто. Подминах го с около 170 и след малко когато стрелката сочеше 200 /колко са били реални, нямам идея/ той ме подмина като спрял... такаче колите си вървят. Всичко останало е въпрос на предпочитания Редактирано 1 Март, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #45 Отговорено 1 Март, 2010 Споко , аз направих точно обратното на един на летището по магистралата за пловдив , той мина със около 170 , после аз с малко повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #46 Отговорено 1 Март, 2010 Мислех че форума за трабанта е шега но www.2tpower.bgfree.com )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове