georgivanov1 23 #1 Публикувано 25 Февруари, 2010 CR-Z Mugen, Айде да ви е честито новото возило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #2 Отговорено 25 Февруари, 2010 Сега вече е истинска Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 26 Февруари, 2010 (Редактирано) HYBRID ADVANCED SPORTS ... хаха това ми харесва ,явно това ще им е насоката ,първите спортни хибриди Харесва ми ,само крайното гърне накрайника ... нещо куца там ,и е само от единия край и някаква триъгълна форма да стой ей така, просто отзад без никаква рамка или нещо от сорта както на сивик 8ма ген., не ми се вързва в картинката нещо.Да бяха го пуснали в черното триъгълниче на бронята ,щеше да е пъти по-добре. Редактирано 26 Февруари, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 925 #4 Отговорено 26 Февруари, 2010 .......само крайното гърне накрайника ... нещо куца там ,и е само от единия край и някаква триъгълна форма да стой ей така, просто отзад без никаква рамкаДа бе, верно много грозно стои! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 26 Февруари, 2010 Ебати дзверо Харесва ми ,само крайното гърне накрайника ...Тва щото знаят че няма да седи на колата и се едно са казали : "Бодваме ви тука нещо, вие правете квото искате" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArowanA 0 #6 Отговорено 26 Февруари, 2010 Уникат единствено гърнето верно куца, но има време и него ше го оправят докато тръгне тва по пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #7 Отговорено 26 Февруари, 2010 (Редактирано) Наистина е уникатна Редактирано 26 Февруари, 2010 от alex gti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big^PaF 0 #8 Отговорено 26 Февруари, 2010 Страшна е колицата дано докато се пенсионирам (след около 40 години ) да мога да се радвам на това нещо пред блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #9 Отговорено 27 Февруари, 2010 Да монтират направо 3.2 витек и да е 4х4, ево и импреза ще умрат веднага =d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове