Jump to content
Fiend

Начална страница

Recommended Posts

Регистрирах се във форума веднага след като се сдобих с дълго издирваната и мечтана от мен Хонда, а няколко месеца преди това влизах за да събера нужната ми за тогава информация а именно Акорд, Сивик или CR-V, и първият път когато попаднах на началната страница в повечето случаи срещах надпис "в процес на реконструкция" или "очаквайте скоро" и някак си още в самото начало едно "празно". Моята работа е малко по-далеч от тази сфера но едно от най-използваните правила при мен е "да ти привлече вниманието още в самото начало а след това каквото искаш показвай и продавай". В този ред на мисли се сетих, че във форума съм попадал на каква ли не информация за марката а и на доста красиви коли на колеги които са достойни за началната страница. Да конкретизирам всичкото това където го писах, има ли планувано допълнително оформление на началната страница и ако е нужна някаква помощ предполагам доста колеги разбират от HTML и ще помогнат, включително и аз! Разбира се това мнение не е критика, забележка или каквото и да е било, а просто ............. (и аз не знам, ей така ми дойде и ми стана любопитно). :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...