Fiend 89 #1 Публикувано 25 Февруари, 2010 Регистрирах се във форума веднага след като се сдобих с дълго издирваната и мечтана от мен Хонда, а няколко месеца преди това влизах за да събера нужната ми за тогава информация а именно Акорд, Сивик или CR-V, и първият път когато попаднах на началната страница в повечето случаи срещах надпис "в процес на реконструкция" или "очаквайте скоро" и някак си още в самото начало едно "празно". Моята работа е малко по-далеч от тази сфера но едно от най-използваните правила при мен е "да ти привлече вниманието още в самото начало а след това каквото искаш показвай и продавай". В този ред на мисли се сетих, че във форума съм попадал на каква ли не информация за марката а и на доста красиви коли на колеги които са достойни за началната страница. Да конкретизирам всичкото това където го писах, има ли планувано допълнително оформление на началната страница и ако е нужна някаква помощ предполагам доста колеги разбират от HTML и ще помогнат, включително и аз! Разбира се това мнение не е критика, забележка или каквото и да е било, а просто ............. (и аз не знам, ей така ми дойде и ми стана любопитно). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове