Jump to content
stanchevvv

Въпрос за разбиращи от компютри

Recommended Posts

Колеги за 2 път ми се случва да ми излиза един удивителен знак в триъгълник долу в дясно в зоната на часовника. На този удивителен знак абсолютно нищо не може да се направи , нито с десния бутон на мишката , нито с левия! в Task Manager го няма като процес , а в Properties на Notification Area (мястото на часовника и други) този знак е отбелязан като <no title> абсолютно нищо не може да се направи поне да разбера от къде идва този знак! ако някой може да ми помогне , ще съм му благодарен! иначе разлика в компютъра друга не виждам , освен това , че без причина 2 пъти ми се случи преди малко да премигне монитора за 1 секунда в черен екран и пак всичко си е нормално...идеи ?http://i1004.photobucket.com/albums/af162/...pg?t=1267050599

Редактирано от stanchevvv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причините може да са доста но щом ти е примигнал монитора наи вероятно е видео картата windows ти съобщава че има някаква повреда и кара на издихание. Това е от личен опит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P колега лап топа ми е на 8-9 месеца , а ако е аларма от windows при всички положения ще изписва какво не е наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно е заради Firewall-а. Вземи си сложи антивирусна :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля , че разреших проблема. "удивителният знак" идва от програмата Toshiba Tempro ,която е програма за всякакъв вид предупреждения! Та тази програма ме е предупреждавала няколко пъти освен за "low disk space" и за необходимо обновление на драйверите на BIOS и на видео картата. Направих ги тези обновления и сега всичко е наред :)

Редактирано от stanchevvv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...