toniemi 0 #41 Отговорено 18 Март, 2010 (Редактирано) Страхотна е,вече година е търкалям Разход 10газ,извън града,на почивка със семейството и багаж. В града(9км отивани и 9км връщане от работа) и до 20 газ ми стига в най-голямите студове,иначе лятото 14.За една година каране,нищо не съм пипнал,купих я обслужена и с чисто нова обикновенна газова. Редактирано 18 Март, 2010 от toniemi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #42 Отговорено 18 Март, 2010 (Редактирано) Кони, проблемите в ходовата част при мен са криви спирачни дискове, крив шенкел отзад, който може да се окаже нецентрована задница и криви задни джанти. Т.е. това са проблеми които си имат причина и тя е, че най-вероятно колата е имала удар отстрани в гумите след поднасяне, или падане настрани. Предницата е идеална. Като ги поправя ще кажа повече и колко ми е струвало. Иначе колата ми допада много, харчи добре, но още не съм й се нарадвал, да не говорим че може би няма да мога да я карам във сняг тази зима за да усетя предимството Снимки пак нямам!edit: Момчета, я кажете колко масло има тая красавица, че трябва да го сменя. На сивика сложих шел последния път, знаете ли причина да не става за црв-то? За втората серия става дума, модел 2002. Редактирано 18 Март, 2010 от Zmeio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnie 3 #43 Отговорено 19 Март, 2010 Кони, проблемите в ходовата част при мен са криви спирачни дискове, крив шенкел отзад, който може да се окаже нецентрована задница и криви задни джанти. Т.е. това са проблеми които си имат причина и тя е, че най-вероятно колата е имала удар отстрани в гумите след поднасяне, или падане настрани. Предницата е идеална. Като ги поправя ще кажа повече и колко ми е струвало. Иначе колата ми допада много, харчи добре, но още не съм й се нарадвал, да не говорим че може би няма да мога да я карам във сняг тази зима за да усетя предимството Снимки пак нямам!edit: Момчета, я кажете колко масло има тая красавица, че трябва да го сменя. На сивика сложих шел последния път, знаете ли причина да не става за црв-то? За втората серия става дума, модел 2002.Точно марка ШЕЛ колега никога не бих предпочел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове