Jump to content
vendesign

Cr-v впечатления.

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Страхотна е,вече година е търкалям :D

Разход 10газ,извън града,на почивка със семейството и багаж.

В града(9км отивани и 9км връщане от работа) и до 20 газ ми стига в най-голямите студове,иначе лятото 14.За една година каране,нищо не съм пипнал,купих я обслужена и с чисто нова обикновенна газова.

Редактирано от toniemi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Кони, проблемите в ходовата част при мен са криви спирачни дискове, крив шенкел отзад, който може да се окаже нецентрована задница и криви задни джанти. Т.е. това са проблеми които си имат причина и тя е, че най-вероятно колата е имала удар отстрани в гумите след поднасяне, или падане настрани. Предницата е идеална. Като ги поправя ще кажа повече и колко ми е струвало. Иначе колата ми допада много, харчи добре, но още не съм й се нарадвал, да не говорим че може би няма да мога да я карам във сняг тази зима за да усетя предимството :whistle:Снимки пак нямам!edit: Момчета, я кажете колко масло има тая красавица, че трябва да го сменя. На сивика сложих шел последния път, знаете ли причина да не става за црв-то? За втората серия става дума, модел 2002.

Редактирано от Zmeio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кони, проблемите в ходовата част при мен са криви спирачни дискове, крив шенкел отзад, който може да се окаже нецентрована задница и криви задни джанти. Т.е. това са проблеми които си имат причина и тя е, че най-вероятно колата е имала удар отстрани в гумите след поднасяне, или падане настрани. Предницата е идеална. Като ги поправя ще кажа повече и колко ми е струвало. Иначе колата ми допада много, харчи добре, но още не съм й се нарадвал, да не говорим че може би няма да мога да я карам във сняг тази зима за да усетя предимството :huh:Снимки пак нямам!edit: Момчета, я кажете колко масло има тая красавица, че трябва да го сменя. На сивика сложих шел последния път, знаете ли причина да не става за црв-то? За втората серия става дума, модел 2002.

Точно марка ШЕЛ колега никога не бих предпочел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...