Guest Magnum #41 Отговорено 9 Февруари, 2006 По цял ден съм пред ЦРТ-то и така съм от 5години. И сигурно още поне 1-2 години няма да мина на ТФТ-та. <{POST_SNAPBACK}> аз сигурно 15, като първите 5 бяха най-тежките, тогава ТСО още нямаше или ние само бяхме чували за него ... то сигурно за това мустаци и брадичка не ми растат, само отдолу по гушата дето е сянка от радиацията аз лично съм супер доволен пък от Samsung 975NF - дано не бъркам моделя, 19", по-скоро 18" но вади по-голяма резолюция от TFT-тата (не знам защо 17" и 19" TFT-тата са с еднаква резолюция) но и според мен от на виктор пръчката по-яка няма! но много парички иначе сонитата са много зле, тринитроните вярно докарват цвят (щото площта на пиксела им е най-голяма) но пък как кривят не е истина. гледал съм и про (>$1500) TFT и не е зле, моето нетренирано око не намери проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #42 Отговорено 9 Февруари, 2006 ... то сигурно за това мустаци и брадичка не ми растат, само отдолу по гушата дето е сянка от радиацията <{POST_SNAPBACK}> И аз имам същия проблем?! Ама поне още минавам за 20 у/о Samsung 975NF е с DiamondTron тръба А относно офиса - предпочитам си ТФТ-то 17" HP, което ме измаря доста по-малко от предното CRT. Все пак при нас плажните масла не ги раздават без пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zag #43 Отговорено 28 Февруари, 2006 и аз да си кажа мнението. Вкъщи съм на CTX 711FL Trinitron тръба и този монитор наистина криви, но за сега не съм видял ТФТ дето да изкара по добър цвят от него. В работата има ТФТ-та квито искаш и всичките са кой от кой по зле в това отношение. Иначе работната площ на едно 19ТФТ трудно се достига с каквото и да било ЦРТ. Всичко в избора на монитор се свежда до един компромис, кое е по важно за човека който ще го ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове