SH3M37A 5 #1 Публикувано 20 Февруари, 2010 Здравейте колеги!С всеки изминал ден все повече вися по колата и днеска докато бях за риба се загледах в любимата марка.Установих че ми е на една страна ??? Измерих я на равен терен и дясната страна е по повдигната от лявата с пръст и половина някъде???Има ли начин да се регулира самото окачване при стокови пружини / не му разбирам ама изобщо / и ако не може Къде е проблема с увисването на една страна ??? какво трябва да сменям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 20 Февруари, 2010 Дискутирано е това в друга тема. Ако не ти трака колата си я карай и си свиркай - всичко и е наред. Не мога да обясня защо е така, но и моята преди беше така ( и леко ме дразнеше). Сега съм с друго окачване и вече не е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #3 Отговорено 20 Февруари, 2010 То мен не ме дразни направо си ме вбесява рових но с моя късмет не намерих точно това,което ме интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 20 Февруари, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...hl=наклон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 20 Февруари, 2010 И моята е така, доколкото разбрах и на още доста хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #6 Отговорено 20 Февруари, 2010 Според мен едната пружина просто е по уморена от другата все пак теглото, което пада върху предните пружини не е 50/50. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #7 Отговорено 20 Февруари, 2010 Благодаря на всички и най-вече на колегата chris_barnes трябва да се науча да използвам търсачката както трябва явно Нека някой модератор да изтрие или заключи тази тема да няма много спам Благодаря !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове