Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги!С всеки изминал ден все повече вися по колата и днеска докато бях за риба се загледах в любимата марка.Установих че ми е на една страна ??? Измерих я на равен терен и дясната страна е по повдигната от лявата с пръст и половина някъде???Има ли начин да се регулира самото окачване при стокови пружини / не му разбирам ама изобщо / и ако не може Къде е проблема с увисването на една страна ??? какво трябва да сменям :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дискутирано е това в друга тема. Ако не ти трака колата си я карай и си свиркай - всичко и е наред. Не мога да обясня защо е така, но и моята преди беше така ( и леко ме дразнеше). Сега съм с друго окачване и вече не е така :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D То мен не ме дразни направо си ме вбесява :drunk::fun: рових но с моя късмет не намерих точно това,което ме интересува :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята е така, доколкото разбрах и на още доста хора :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен едната пружина просто е по уморена от другата все пак теглото, което пада върху предните пружини не е 50/50.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички и най-вече на колегата chris_barnes

трябва да се науча да използвам търсачката както трябва явно :tease:

Нека някой модератор да изтрие или заключи тази тема да няма много спам :hondarulez:

Благодаря !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...