Jump to content
ZaRRicK

Honda Civic S (2генерация)

Recommended Posts

Днес видях един Сивик 2ген, който ако съдя по рег. номер от доста годинки не се движи. Въпреки това изглежда в добро състояние предвид че не е в движение. Колата има червени емблеми "S" на решетката и на задната врата, както и нещо като малък спойлер. Порових се в нета и ето какво открих в уйкипедия:

"The sport-oriented Civic "S" was introduced and replaced the 1500 GL in 1983 and was fitted with firmer suspension (with rear stabilizer bar) and 165/70R13 Michelin tires. A red accent encircled the S and set it apart from other Civics as well as a black grille and blackout paint around the window frames."

Преди време имаше тема на човек които издирваше такива антики, но не я открих.

Някой друг ако има интерес към колата, за реставрация, употреба, дори и за части макар че ще е жалко, да драсне някой ред да опиша къде е колата че не знам улица точно. Предполагам че собственик може да се издири и да се преговаря със него!

Ето и снимки:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Ами това е. Дано някой "си познае" колата и да я вкара в пътя. Ще е жалко вече доста рядък модел и то лимитиран да отиде за скрап или за части!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предвид годините си колата изглежда страхотно !!! дано има кой да я спаси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за закъснението. Колата се намира пред едно блокче зад сградата на Проектантска и до сградата на НОИ. Улицата се казва "Стара Планина". Блокчетата са доста стари, предполагам са били общежития или нещо ведомствено. Колата е пред второто блокче от дъното на улицата. Ето и линк към гугъл мапс: http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=16

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги аз също съм заинтересуван от колата :) може ли някой от Бургас да помогне с издирване на собственика , че съм от търговище

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой модератор може ли да корегира името на улицата в горния ми пост че съм объркал и после да изтрие този. Правилното е "Шар Планина"!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги има ли някой идея какво става с тази кола ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Писах ти на ЛС.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...