Jump to content
Pantev

Продава се Хонда Сивик 4-ген. 131 коня.

Recommended Posts

Продава се Хонда Сивик 4-ген. 131 коня, мотора е Д16А9- година на производство 1990г. На 200000 километра е!Сменени са маслото на мотора и скоростите с 10W40 Bardahl- купено от Ники златков. Сменени са също и консумативите: Водна помпа,ангренажен ремък,ролка,направено е и реглаж на клапани,диагностика- всичко това в сервиза на Омбре! Големи професионалисти,много съм доволен от обслужването! Има също и нов воден радиатор! Има аларма и ценрално, свещи нжк иридиеви, стъклен шибидах, хидравлика,спортен филтър!Колата има две чисто нови зимни отпред 175-65-14. Има вариант който не му харесат 14-ките да получи 15-ки,но с някви галоши летни! Като цената си остава същата!Забележките на колата са: Доста ръжда по праговете и задната врата!Колата се намира в София!Тел. 0898-548-126Снимки- http://clifuna.snimka.bg/automobiles/ssss.299040.17473600Цена- 3100 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата има също генерация от колектора до отзад на 55мм. Само един колектор и трябва и генерацията ще бъде завършена! Очакват се да пристигнат и спортни кабели на НЖК! Също скоро и предстои смяна на скоростна кутия от Д16А6 и съединител при майстор Омбре! Цената с тези подобрения става 3500 лева. Мотора е регистриран на това купе!!!Имам и един съвет към колегите от София,като препатил! Не купувайте коли който са без регистриран мотор за купето! Искайте продавачът първо да го регистрира защото тука в София е голяма разправия,мотаница,главоболия и пари най-вече! Трябва да се ходи на техно тест, там като суапът е над 15 коня от оригиналния мотор гледат доста неща и те вкарват в ебати филма!!! Друг е въпросът,ако имате познати в кат,ама вече парите набъбват жестоко! Не се връзвайте,че с едно пълномощно и направо в кат нема ядове! Аз не бях проверил как точно стоят нещата и го изядаох лекичко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата се продава само с 14-ките вече на ЛИКВИДАЦИОННА ЦЕНА - 1500 лева!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спортните кабели са вече налични! Скоростите хъркат 2-ра и 5-та, но имам налични скорости от Д16А6 които вървят към колата! Съединителя даяни все още,но е хубаво като се сменят скоростите да се смени и съединителя, хем се спестяват пари от едно сваляне и качване на кутията,хем ще забравите за случая!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двувалка, спортен волан, спортно окачване (стейдж 3 ,про,чемпионшип,къп) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата тежи 960 кг. мерена на булгара! Максимална скорост 200 км/ч с тази скоростна кутия! А от д16а6 кутията нз,но май пак ще е толкова! Колата си върви доволно за 130 коня Официално имам победи над Голф 3 - 150 коня, след 200 вече ме минава щото неговия максе към 220 км. Също съм бил и VW ЕОС 2.0 140 коня тди, автомат. От място му зимам старта с една кола и половина и така до 200 не може да ме настигне пък и неговия макс е 200км.Дърпъл съм се с колега от форума с ЦРХ 1ген. ЗЦ мотора 130 коня то даже на снимките двете коли са заедно, от 3 хиляди оборота беше старта и вървиме заедно съвсем леко съм малко по-бърз! Също летящ старт от 3 об. с ЦРХ-ВТ 2ген. на 1-ва сме заедно,2-ра ми зима една кола и на 3-та още една! :) . Пак с колега от форума с Сивик 6 ген. ВТИ му вървя на гъза! И с на Венци ЦРХ-са ама там са едни нитро системи,специални капсули в бензина.... Базикам се много му върви колата евала Венци! Това е колата да имате представа горе-долу как върви! Мисля че с колектора и още една далавера нещата ще седят по друг начин! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги вярно че е криза,криза.... ама пък колко да е криза! Нова цена без никакви пазарлъци! Без бартери и нищо не се продава отделно от колата! ЦЕНА - 1100 лева! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги айде да я взима някой,че да си оправя живота! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги колата се продава на тази цена до 30 април!!! След това цената става друга или се сваля от продажба!!! Ще преценя дали мога да поддържам две коли! :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПРОДАДЕНА! Моля да бъде изтрита темата!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...